- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мили дами,... ^_
Тези от вас, които са се подложили на зверското мъчение от това епилаторчетата им да бръмчат под мишниците, нека споделят заслужава ли се да се подлагам втори, трети, пети и т.н. път на това, имам предвид... болката винаги ли ще е толкова огромна и 'прекрасна'? ^_^ Мисля, че от всички места по тялото, това е най-най-НАЙ-болезненото (поне за мен) и ако се навия и настроя в главата може и да повторя пак, НО... при вас как е положението и стават ли косъмчетата по-тънки да кажем и по-редки? ^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
ще ти кажа само , че се свиква бързо и след време даже няма да ти прави впечатление , че боли малко
Аз имам вече празни места, на който много рядко ми растат косъмчетата.![]()
Просто пробваш в началото на някое местенце и спираш. После пак и се свиква след няколко секунди.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Болката намалява, косъмчетата оредяват и стават по-тънки. Мда. Препоръчвам ти веднъж да го направиш, и после през 2-3 дена да минаваш отново, когато косъмчетата са още малко. Така няма да те боли толкоз.
аз пък ще ти кажа,че и с епилатор и с кола маска.. по-добре да дръпнеш 1 път яко с кола маска от колкото 2 мин. с епилатор.. аз правя така: махам ги с кола маска и после поддържам с епилатор,а те излизат по 2-3 и минавам после пак 2-3 и аз пак ги минавам и така не боли толкова.. колкото до това дали са редки - не знам защото моите по принцип не са като че ли много...
Божичко, сега се сетих за кошмарната една година, в която започнах да ги махам така.
Просто... всеки път ми беше ужасно мъчение, а и аз каквато съм лигла и не държа на болка,
и то не чак толкова голяма....
Не мога да ти кажа след колко, защото никога не съм усещала нищо, когато съм си скубала с епилатор мишниците (близо 5 години) още първия път беше ок. На краката отначало ме понаболкваше, след няколко пъти се свиква, мисля, че и на другите места е така.
Първия път като минах оттам с епилатора мислех, че няма по-ужасна болка на света... много беше зле, но 6 години по-късно мога да ти кажа, че вече от много много време нищо не усещам. Махат се супер бързо, за 5 минути съм готова и с двете подмишници и косъмчетата са много тънки и редички, да не говорим, че веднъж като ги махна и после една седмица не се занимавам изобщо. Абсолютно си струва.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
какво ти 5...една минутка и за дветеняма такъв кеф, заслужава си и парите и всичко!
Там дори ми е най-малкия проблем. Аз си търпя на болка и изобщо не съм за 2 минути. Но пък разликата от самобръсначката е толкова голяма, че дори и 30 минути бих изтърпяла.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Явно само аз не останах доволна... с епилатор бях решила да пробвам, даже и кръв ми текна, болеше ме после до края на деня, но го преживях... и така няколко седмици, месец мина... докато не ми се появиха врастнали косъмчета... които с епилатор не могат да се махнат и си личат... с пинсета пък направо ставаха рани... и пак се върнах на самобръсначката.
От 2ри, 3ти път нямам никакви проблеми вече. Определено си заслужава.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Доста неправилно си работила.
Бръснеш ги веднъж и изчакваш да пораснат достатъчно за да можеш да ги дръпнеш с епилатора. Врасналите се косъмчета се борят с хубаво ексфолиране на тялото, където и да било по него. Кръв получаваш и когато си правиш кола-маска на триъгълника. Нищо ненормално не е.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Бахти оптимистката. 6 години по-късно, вика :д
И аз съм навита за епилатор, ама предвид, че от години ги бръсна, подозирам, че ще умра от болка. Иска ми се първо с кола маска да ги дръпна и като пораснат мъничко - с епилатор, ама не мога да чакам да растат за кола маска, побърквам се...
Аз от 4-5, да не е и повече години се бръснех почти всеки ден, най - много през ден-два. И през октомври ми хрумна да пробвам с епилатора. Първия път ме боля зверски, разкървавих се, беше ужасно. И с'а колко месеца станаха вече и пак ме боли. Не както в началото, но доволно си ме боли. Има смисъл да боли да траеш, ама през лятото ще е гадно. 'Щото моите косми са много гъсти, черни и дебели и си личи като растат, ама шанс, майна.
Аз също ги бях бръснала дълго време и после минах на епилатор. Аз нямам много косми под мишниците,де, няколко косъма :Д Когато се епилирах за първи път ме боля малко, после болката намаля. И сега почти няма. Обаче то всичко става за секунди. И после стои седмици перфектно гладко. Няма смисъл да пускаш и спираш епилатора когато те заболи, направо минавай всичко наведнъж и да се свършва.
Everything changes, but beauty remains ...
Аз пък, не знам защо, но като почна да ги махам, на едната мишница не ме боли.... но след като ги махна и почна другата, направо умирам от болка... и с краката съм така. Махала съм ги под мишниците и с кола маска, мисля пак да изпробвам това, защото сякаш беше най-ефикасно.
Първите 2 пъти ме болеше с епилатор под мишниците. Сега вече нямам проблем, косъмчетата са по-редки и тънки.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Ако може някой друг да ми го причини това, докато аз съм в пълна упойка... или поне локална... Ех![]()
Само мен май не ме боли да си се оправям с епилатора /май хората, които ми казват, че съм мазохист са прави о.О/.. Боли ме само, когато много натискам и направя рани, ама и това не е болка за умиране..![]()
Здравей,
имам един въпрос и ще съм благодарна да ми отговорите,
закъснява ми със седем дена, правих си тест - отрицателен е, но правихме секс снощи, той свърши в мен, възможно ли
е да съм бременна.
Благодаря Ви много!
Току що се регистрирах и незнам къде да пиша, затова пиша тук.
Извинявам се, моля който е наясно да пише!
http://prikachi.com/images/525/4594525V.jpg не се сдържах, извинете.. ;d