- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Въпрос към недевствените момичета...
Когато правите секс, какви звуци издавате? Сигурно пъшкате, ама викате ли "дааа оо дааа еби ме жребецо" и изобщо вдигате ли патардия?![]()
не съм очаквал такава тема от Теб
Поздравления!
гаджето ми вика: 6nelq 6nelq (още, още)![]()
6б3З10
шнеля, шнеля всъщност е шнеле, шнеле и не означава още, още, а по-бързо, по-бързо. Виж се каква си проста. Нека те е ят![]()
Шнеля е по-близко до правилното произношение.![]()
що няма отговори от момичетата ве
ПП:аз бих се стреснал в първият момент ако изкрещи даааааааа жребецо
Creative Technologie
цък
100000000000000
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Момичетата, които пишат по форумите са грозни, миризливи, пъпчиви, космати и използват оцетът, като парфюм, а чесънът,като дъвка. Затова всичка сме девствени. Всъщност се носеше легенда, че една съфорумничка (Генемуна се казваше) веднъж имала интимност (отдала се) с братовчед си, но според мен това са само слухове - ако беше вярно щеше да настъпи революция и всички да почнем да ходим във фейсбук и да почнем да сваляме братовчедите си и да правим сексуалната пенетрация с тях. В крайна сметка веднъж се намазах с пастет и дадох на хамстерът да ме лиже, преди да припадне май му крещях да не спира и че е жребец, но не съм сигурна, защото, когато пулсът му спря и пукна реших, че е най-добре да забравя за тази случка.
"ооо жребецо" лолнах, честно
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Ох, че ти е студен гъза!![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011