.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Цитирай Първоначално написано от ccelebratee Виж мнението
    Хаха , струва ти се малък ,ама като се замислиш вече е на 16 ,нормално е в главата му да се въртят странни мисли
    Абе то на 16 ок, нека си прави секс и тн и тн, ама да се възмущава от това с кой е била приятелката му преди него... някак си много ми е странно... много на сериозно се вземат, а са едва на 16... по-яваш, бе хора...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на Thrombocyte
    Трябва да си в някаква много забъркана връзка, че да желаеш да дефлорираш дадена девойка. К'вото е правила с предишни, вероятно и на мен са го правили, тъй че никога не съм виждал проблеми.

Чудно ми е, какъв трябва да си, за да си мислиш за такива "огромни" проблеми докато чукаш...
    Respect my authoritah

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Някой път съм се замисляла за разни подобни работи на бившия ми... ама не ми правят особено впечатление.
    Да.
    Не си струва да си тровиш нервите. Погледни го така - момчетата, с които е била, са били подготовка за секс с теб. Научила се е на това-онова, знае как да си достави удоволствие, знае как да достави удоволствие на момче като цяло. Трябва само да се нагоди към теб, да научи ерогенните ти зони и прочее, и прочее.
    Щом не е с бившите си, явно има причина. Щом е с теб, също има причина. Това, което се иска от теб, е да си по-добър от тях. Ако й даваш това, от което има нужда във всеки един аспект, няма да има причина да гледа и търси комфорт при друг/и.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от whynot96 Виж мнението
    всички казват че миналото не е важно, а кое момче би се хванало с някоя която е била курва ?хаха, на дали ще са много желаещите...... трудно ми е на мен..... не знам какво да правя вече...... мога да го пренебрегна, нооо........ не е приятно нещо......... за което да се сещам....... а аз какъвто съм само за тъпи и лоши неща си мисля...
    така, има и други препинателни знаци, освен многоточията.
    и за теб какво е курва? жена, преспала с 1,5,20,100 души?
    всеки си има различно дефиниране-за някои и двама са много, за някои и 20 са ок..стига си се филмирал, 96, плюс това момче, сте супер недорасли, за да имате подобни 'проблеми'
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мене лично мноо ме дразни като си помисля за това.
    Но ще ти е по-лесно ако не мислиш за това.
    пич, живей си спокойно

Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    така, има и други препинателни знаци, освен многоточията.
    и за теб какво е курва? жена, преспала с 1,5,20,100 души?
    всеки си има различно дефиниране-за някои и двама са много, за някои и 20 са ок..стига си се филмирал, 96, плюс това момче, сте супер недорасли, за да имате подобни 'проблеми'
    Искаш да кажеш, че съм недорасъл за да имам такива проблеми ? И не говори в множествено число, защото всичко което е казано така не е вярно

Цитирай Първоначално написано от whynot96 Виж мнението
    Пичове, не ви ли дразни като си помислите как момичето ви преди като е била с други е правила същите неща както с вас..... аз примерно като се сетя как се ебала с някъф си друг и много ме дразни това....... вие как го приемате ?
    Важното е че сега е с теб, мисли за теб и обича само теб нали така? Сега си помисли как хич не й пука за другия понеже ти си до нея.

още един такъв ревнив ненормалник кат мене ( в моя случай става въпрос за най-добрия ми приятел, с който тя ходеше )
    по принцип не е нормално и не би трябвало да дразни, но не си единствения
    гледай да го изолираш и й покажи, че не ти е приятно, а и че си по-добър от предишните

Вече се е случило сега е с теб , можеш само да се тевожиш само за да не стане с теб

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си