- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момчетата..
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Трябва да си в някаква много забъркана връзка, че да желаеш да дефлорираш дадена девойка. К'вото е правила с предишни, вероятно и на мен са го правили, тъй че никога не съм виждал проблеми.
Чудно ми е, какъв трябва да си, за да си мислиш за такива "огромни" проблеми докато чукаш...
Respect my authoritah
Да.
Не си струва да си тровиш нервите. Погледни го така - момчетата, с които е била, са били подготовка за секс с теб. Научила се е на това-онова, знае как да си достави удоволствие, знае как да достави удоволствие на момче като цяло. Трябва само да се нагоди към теб, да научи ерогенните ти зони и прочее, и прочее.
Щом не е с бившите си, явно има причина. Щом е с теб, също има причина. Това, което се иска от теб, е да си по-добър от тях. Ако й даваш това, от което има нужда във всеки един аспект, няма да има причина да гледа и търси комфорт при друг/и.
така, има и други препинателни знаци, освен многоточията.
и за теб какво е курва? жена, преспала с 1,5,20,100 души?
всеки си има различно дефиниране-за някои и двама са много, за някои и 20 са ок..стига си се филмирал, 96, плюс това момче, сте супер недорасли, за да имате подобни 'проблеми'
Мене лично мноо ме дразни като си помисля за това.
Но ще ти е по-лесно ако не мислиш за това.
пич, живей си спокойно
още един такъв ревнив ненормалник кат мене( в моя случай става въпрос за най-добрия ми приятел, с който тя ходеше )
по принцип не е нормално и не би трябвало да дразни, но не си единствения
гледай да го изолираш и й покажи, че не ти е приятно, а и че си по-добър от предишните![]()
Вече се е случило сега е с теб , можеш само да се тевожиш само за да не стане с теб