- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Бойни спортове - хелп :С
Така момче на 12 съм (: и искам да се запиша в някакъф боен спорт вълнувам се от ММА главно обяснете ми подробно . От Пловдив съм
Бокс или кикбокс най-добре. След някоя година може да почнеш ММА, но не те съветвам да стартираш директно от него...
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Искаш да направиш тяло или да се биеш, защото ако е първото има и по-подходящи спортове и ще си по-привлекателен за момичетата.
Ами за тялото си имам програмка тва е в страни имам предвид че искам да се запиша някакъф боен спорт : ) само дет бокс не съм тренирал заради лицето , щот си го пазя за тва иначе мн искам : ) или пък Муай Тай
Да тренираш боен спорт и същевременно да си пазиш лицето...
Ако целта ти е да се научиш да се биеш - муай тай. Общо взето уличен бой. Ако пък не искаш да те млатят много - кик бокс.
Трябва да си избереш дали искаш да удряш с ръце и крака, с лакти и колене, или по-скоро да събаряш противниците си на земята и да ги душиш. Съответно желанието ти може да се избере боен спорт.
Ами незнам точно какъв аз търпа на болка няма проблем ама просто не искам мн в лицето да ме удрят :С . А и да не им стане нещо като ги удрям просто ей така .... главно за самозащита .
Последно редактирано от Shanzyy : 03-31-2012 на 08:02
Тренирал съм но не ми допадна : (( може би кикбокс
Кик боха ли се доближава най много до Street fight ?
Като искаш да ходиш на подобен спорт първо обмисли и разбери къде са ударите,какъв кик-боксьор ще станеш ако не искаш да ти окипазят лицето?! Явно манията ти за бой е голяма без да мислиш какво точно представлява..Имай впредвид че ММА е доста сериозен спорт с удари в главата,борба с ключове и душене на земята,има нокаути..Докато при кик-бокса има пак удари в главата,но и в зоната на тялото основно с крака..Помисли си хубаво готов ли си психически и физически да тренираш и тогава се пробвай! Успех![]()
Първо най-добре си избери какъв стил искаш, страйкинг(кик-бокс, муай-тай) или граплинг(самбо, джудо).
А в момента ти е още рано за ММА, няколко години опит в различни стилове и тогава можеш да се захващаш с ММА.
А това да те е страх за лицето като трернираш бойни спортове го забрави. Ако си мислиш че на бокса те обезобразяват, много се бъркаш, най-много някоя синина да ти остане, и то рядко. Все пак трябва да си готов да поемаш удари, щото и с ръкавици си боли.
Ако искаш кик-бокс, директно отивай при navar. Някой от по-активните трябва да ти помогне тука, щото не мога да му намеря профила.
Пича ви казва, че не иска да яде бой в главата вие му давате ММА и Муай Тай![]()
ММА не е спорт хубаво е да се тренира тренировките са добри ама....
Нема начин да нема начин!!! ;]
http://vbox7.com/play:4d50b170&start=21&r=emb
<--- RESPECT ----> http://vbox7.com/play:ma09b615c8
Не тренирай ММА още от 12 годишен! Ще ти земат тока..
Edit:И ММА е чисто изродско нещо.. Представяш ли си някъв тебе да те меле пиши във vbox MMA да видиш кво става.. Т'ва не е спорт!
Да обичаш, когато те обичат е човешко! Да мразиш, когато те обичат е жестоко! Да обичаш, когато те мразят е Велико!