Ще разкажа всичко накратко надявайки се да получа трезвен съвет, който би ми помогнал. С Него се запознахме случайно. Много го харесах, нищо че тогава бях с друго момче. След 2 седмици вече бях обсебена от Него, за това и прекратих отношенията си с другото момче. Не исках да има сърдити и т.н. След прекратяването на отношенията ми с другото момче /може би след 1 седмица/ въпросният хубавец ми писа. Беше страшно мил и ми каза, че ме харесва. Уж си бяхме близки и уж много ме харесваше, с след 1 седмица се забравихме. В последствие се скарахме, защото бях качила една наша снимка в фб, а той не бил съгласен. Не знам дали спря така рязко да се интересува от мен, защото бях недостъпна и то доста /не, че се правя, просто съм срамежлива и то така изглежда/ или просто си е играл с мен за забавление. Това не мога да кажа, но вече минаха 2 месеца, а аз все съм си със същите чувства към него. Всеки ден премислям кой е бил виновен и защо, обаче не мога да преценя. Единия ден него изкарвам виновен, другия ден себе си.. Той сега е с друго момиче /от 1 седмица/, но не за дълго, защото на мястото където живея рядко има дълги връзки. Моля ви, помагайте ми!