- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Без име.
ами според мен ти си си виновничка,иначе няма причина да се е отдръпнал(от моя гледна точка).
Щом ти е лепнал игнора,не е болка за умиране.Скупе му е майката!!По телефона ще звучиш нелепо,на живо още повече пък и щом си си срамежливка-още повече.Пиши му по скупе кажи му ,същото което ти казах и от там нататък ще се разбере.Няма радост без риск : )
melany12 то от всяка гледна точка аз съм виновна..Иначе, когато влезе пак ще му пиша и ще ви кажа какво е станало /но сигурно няма да ми отговори като го знам какъв е
/
хаха ами то за това са грешките-за да се поправят: )
по принцип аз бих му писала ,и да му напиша всичко наведнъж-за вашите отношение и че се разкайваш за грешките ти.Ако вече не ти пише-няма смисъл постоянно да се занимаваш с такъв човек.Не знам какво намираш в него направо:Д толкова ли е хубав,характера му не е от най-добрите май хаа ах
ми доста е хубав да ти кажа.. не познавам човек, който да е казал, че Той е грозен или непривлекателен.. Иначе той рядко влиза в скайп и не винаги е на лаптопа като е на линия, обаче аз задължително ще му пиша! ;d
Хубаво е, че предприемаш действия. Донякъде като се позамисля може и той да има малка вина в ситуацията, защото се е държал като дете. Не е било правилно да реагира така, заради една глупава снимка /каквато и да е тя/. Все пак не сте на 5г. Хайде сега ще чакаме включване с отговор какво е станало!![]()
детски истории ...... И защо мислиш,че ще се разделят само защото ти си там ? извинявай ти коя беше ? неква звезда ли си или чалга певица, та се мислиш за нещо ? ............. когато един човек е срамежлив, няма да му излезне име на недостъпен, да те светна ученатати се правиш на такава , за това сама си търси последствията
someonlikeyou ще ме светнеш ли къде съм споменала, че ще се разделят, защото аз съм там?! Аргументите ми за раздялата им бяха съвсем различни, така че когато ги схванеш удари една жица - пак ще си поговорим.![]()
Много често, когато някой е срамежлив го мислят за надут и недостъпен..
По темата ти, авторке.. Според мен и двамата имате вина, защото сте инати. Не, защото си срамежлива и т.н., а защото умираш от ината си и искаш да го накараш той да те потърси пръв, а той от своя страна цели същото с теб. Ето защо това се получава. Като за начало те съветвам да преглътнеш егото и самочувствието си и да му се извиниш или поне да замажеш ситуацията. Ако той продължава да се инати - чертата и тв'а е!![]()
+1. broken-barbiee ти каза всичко в прав текст. Обаче докато още ходи с това момиче не мисля, че ще е много правилно да бързаш да звъниш и да се извиняваш. Или примерно го направи в скайп. Обаче недей да бъдеш много сълзлива. Сякаш всичко е било на майтап и сега ти просто изясняваш ситуацията. Мисля, че е най-правилния подход за такава ситуация. :]