- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мрънканица
Много време не съм си влизала в акаунта, променили са се доста неща, пък и аз съм различна. От тва май нямаше смисъл, ама как да е.
Кофти ми е в средата, в която съм. Някак имам усещането, че градът е малък и хората са малки. Има и доста изключения, естествено, обаче въпреки тва не се чувствам на място.
Класът ми е крайно малоумен. Абсолютен идиотизъм и стремеж да подлееш вода на другия цари, отделно успехът никак не е от най-блестящите и ми е стабилно трудно постоянно сама да си вдигам летвата. Извън училище отскоро излизам с нова компания, обаче с момичето, дето бяхме близки сума време, ни се промениха отношенията. И двете се променихме, обаче като цяло все повече виждам, че е по-комплексирана от средния стандарт; поддържа някви ебаси трагичните отношения с момче, което й търчи по задните части с оправданието, че я обича. Пък мен ми липсва контакт с повече и по-различни хора. Не знам обаче кво да направя по въпроса. Ако ще ми казвате да спортувам - правила съм го, но тва просто не е за мен, пък и няма кой знае къв избор тук; за капак и условията са кофти. На дискотека хем ми се ходи, хем, като ги знам кви са тукашните, ми се отщява. Вярно, че е важна компанията, ама все пак... В нета имам контакт с хора, обаче са ми шаблонни в огромен процент от случаите, особено момчетата. Де 'а знам, сигурно звуча като ебаси нарциса, обаче така седят нещата.
Като се чета, ми липсва логическа връзка в писанията пък и сигурно изглежда сякаш хем не ми е ок така, хем не правя нищо по въпроса. Ама.. и без тва не очаквам нищо, просто исках да го кажа някъде. : )
Ако искаш да си щастлив - бъди.