.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Как да и кажа че я обичам?

Значи случая ми е следния харесвам едно момиче което е една година по малко от мене,аз съм на 14 години и незнам как да и кажа че я харесвам.Тя е от моите танци и ме е страх че като и кажа ще вземе да се държи по студено с мене.Иначе тя си приказва с мене усмихва ми се,но все пак не я познавам много добре.Моля да ми дадете съвет!!!

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Опознай я. Познаваш я и на живо, може да си говорите постоянно, което е добре.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

anonymous708973
    Guest
    Харесвам не е синоним на обичам.
    Говорете си, сближавайте се и тогава й го кажи. Не го изстрелвай изведнъж, защото ще я уплашиш и ще те отреже.

Повече от фен Аватара на autumn666
    Първо, много ме дразните като казвате "обичам я, но почти не се познаваме"... Има голяма разлика между това да харесваш някой и да го обичаш.
    Както и да е.
    Говорете си повече, искай и телефона, скайпа... Пишете си, звънете си. Контактувайте по-често и се сближете. Тогава ще си проличи дали има интереси и от нейна страна. В никакъв случай не и го казвай сега, тъй като не се познавате добре а и не си сигурен какво чувства тя. Успех

Цитирай Първоначално написано от autumn666 Виж мнението
    Първо, много ме дразните като казвате "обичам я, но почти не се познаваме"... Има голяма разлика между това да харесваш някой и да го обичаш.
    Както и да е.
    Говорете си повече, искай и телефона, скайпа... Пишете си, звънете си. Контактувайте по-често и се сближете. Тогава ще си проличи дали има интереси и от нейна страна. В никакъв случай не и го казвай сега, тъй като не се познавате добре а и не си сигурен какво чувства тя. Успех

кратко,точно и ясно

Цитирай Първоначално написано от autumn666 Виж мнението
    Както и да е.
    Много добре казано
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си