- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възбуди ли се?
Здрастииии....
Значии...снощи бях вън с моя приятел...докато се целувахме така се завъртяха нещата,че попаднахме в поза,в която той е върху мен,а аз съм с разкрачени крака...
Целувахме се,нали...там кво праихме...и по едно време той почна да прави движения с таза си...сетете се какви...и почна така да ме целува,че имах чувството,че ще ме погълне
... бяхме така известно време,след което той настоя да се прибирам...много странно ми стана...
Та въпросът ми е дали се е възбудил,че да ги прави тия движения,защото след това ми беше супер странното...Благодаря предварително на отговорилите на тая простотия
![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Сърбял го е ректума...
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
апфф, не, има глисти по-скоро
много ясно и моят прави така
А ти как мислиш?
И кво-вънка при минусови температури вие си се клатите,в буквалния смсъл?![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
омг от колко време сте заедно, че задаваш такива въпроси?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ммм...от около 3 седмици сме заедно...но отпреди това си се занимавахме доста...близо 2 месеца
това, което ви се е случило се нарича "натискане" и е съвсем нормално да се възбуди, но може да се е стреснал като вижда накъде отиват нещата. може да не е искал да избързвате
4XCOKИ
Ти за кво изобщо пишеш в на хората темите, като не казваш нищо полезно??? Ходи да злобееш някъде другаде...или няма кой да ти го сложи, че си толкова нервна? Ама хич не ме интересува, честно казано. Престани да се изказваш постоянно като много знаеща, щото да си много знаеща само в тия неща не говори особено добре за тебе.
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
Ъхъ ... само се чудя как не ви се е убил ентусиазма от тоя студ, не замръзнахте ли хора бе .. грр
Свършил е тънкопишкото станало му е тъпо и е решил, че трябва да си ходи
4XCOKИ
Ч*кало му се е на човека и се е удървил![]()