.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Разстояние между краката

На 15 съм,1,62 и тежа 44кг .Имам голямо разстояние между краката а не искам..как могат краката ми да станат равни?Ясно е че съм слаба.Ако надебелея ще стане ли?Или трябва да правя някакви упражнения Моля ви кажете ми

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Почни да се храниш здравословно и да тренираш.

Да тренирам?Например бягане,клякания и такива?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Мда. Запише са на спорт - танци, футбол, волейбол и т.н.

Мега фен Аватара на Chacho
    Не се записвай на такива спортове, щото ще качиш 100 грама в най-добрия случай, с тоя бърз метаболизъм. Имаш нужда от анаеробни тренировки, не аеробни. Кардио чак след като натрупаш килцата.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Много сложнотии. Просто се запиши на танците, които те влекат.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    зависи от разстоянието- ако най- горе ти се докосват и после при колената пак, значи е заради килограмите ти (че си слаба), ама то всеки, който не е 200кг го има малко или много и дажее грозно да нямаш никавко. Ако пък изглеждат г/д така \/, демек още отгоре тръва разстоянието, са ти просто криви.

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Много сложнотии. Просто се запиши на танците, които те влекат.
    Няма да й помогнат тия танци. Ядене и евентуално фитнес.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Няма да й помогнат тия танци. Ядене и евентуално фитнес.
    Всъщност ще й, но ако от малка танцува.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

Ами..не съм така V..от горе има 3-4 пръста а под коляното са си равни ..Иначе не мога да се запиша на танци защото има спортни а там търсят по малки

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    еми щом не са ти така, много по- гадно е да нямаш разстояние, пък и не мога да се сетя за някоя , която е под 100кг и няма такова, абсолютно нормално е, искаш да са ти долепени ли?

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Всъщност ще й, но ако от малка танцува.
    Трябват й кила. Ако от малка танцува, може да придобие по-добра физическа кондиция. Но танците са аеробни упражнения, само ще забавят напълняването. Тоест, не само няма да й помогнат, но ще й попречат.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Трябват й кила. Ако от малка танцува, може да придобие по-добра физическа кондиция. Но танците са аеробни упражнения, само ще забавят напълняването. Тоест, не само няма да й помогнат, но ще й попречат.
    Всъщност ще направят едно хармонично и елегантно тяло. А не да се чуди, защо кракът й е еди колко си от другия.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Нормално е да имаш леко разстояние между краката, но то би трябвало да е само в горната част. Ако е и под коляното, това означава, че краката ти са криви,а за това не ми е известна корекция. Наистина при всички момичета под 100кг си има леко разстояние. Това е така, защото по структура обикновено момичетата имат малко по-широк таз.

http://img.webmd.com/dtmcms/live/web...w_of_woman.jpg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си