- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Разстояние между краката
На 15 съм,1,62 и тежа 44кг .Имам голямо разстояние между краката а не искам..как могат краката ми да станат равни?Ясно е че съм слаба.Ако надебелея ще стане ли?Или трябва да правя някакви упражненияМоля ви кажете ми
![]()
Почни да се храниш здравословно и да тренираш.
Мда. Запише са на спорт - танци, футбол, волейбол и т.н.
Не се записвай на такива спортове, щото ще качиш 100 грама в най-добрия случай, с тоя бърз метаболизъм. Имаш нужда от анаеробни тренировки, не аеробни. Кардио чак след като натрупаш килцата.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Много сложнотии.Просто се запиши на танците, които те влекат.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
зависи от разстоянието- ако най- горе ти се докосват и после при колената пак, значи е заради килограмите ти (че си слаба), ама то всеки, който не е 200кг го има малко или много и дажее грозно да нямаш никавко. Ако пък изглеждат г/д така \/, демек още отгоре тръва разстоянието, са ти просто криви.
Ами..не съм така V..от горе има 3-4 пръста а под коляното са си равни ..Иначе не мога да се запиша на танци защото има спортни а там търсят по малки![]()
еми щом не са ти така, много по- гадно е да нямаш разстояние, пък и не мога да се сетя за някоя , която е под 100кг и няма такова, абсолютно нормално е, искаш да са ти долепени ли?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Нормално е да имаш леко разстояние между краката, но то би трябвало да е само в горната част. Ако е и под коляното, това означава, че краката ти са криви,а за това не ми е известна корекция. Наистина при всички момичета под 100кг си има леко разстояние. Това е така, защото по структура обикновено момичетата имат малко по-широк таз.
http://img.webmd.com/dtmcms/live/web...w_of_woman.jpg