Chacho мерси за оценката,иначе за книгата '' Проект смърт " сигурно ще е яка,но може би ще е нещо крайно от типа смъртни сме,точка,удивителен :Д и автора предлага да стоим и да чакаме да умрем :Д Според мен грешката е,че живеем живота си,все едно сме безсмъртни,градим кариери,вписваме се в някакви норми,подтискаме себе си,желанията си и като станем на 70 примерно,изведнъж осъзнаваш,че всъщност ще умреш,аз наистина ще умра :Д после идват въпросите,защо не направих това,защо ме беше срам,от какво ме беше срам,исках всички да ме харесат,живели сме живот,изпълнен с маски и ограничения,а просто е трябвало да слушаме вътрешния ни глас,хей това ми се прави,а не ако го направя,какво ли ще си помисли този или онзи,какво ли ще стане,единственото което ще стане е,че си хванал момента и си го изживял,почуствал си свободата,вдишал си въздуха и си усетил неговата стойност
DarkTemplar просто ми дойде музата снощи и исках да напиша нещо,винаги има хора на които ще се хареса и на такива на които няма да се хареса,това е красотата на света,че е шарен :Д ,но идеята е да бъдем себе си,това си бяха мои мисли,нищо друго
Cold_Tearsss мерси,оценявам оценката ти