- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Затънах в собствените си лъжии... -.-
Как да си припомни коя е всъщност, бе хора? Та тя се е загубила в собствените си лайна, още когато гладкия и мозък е измъдрил невероятната идея да тръгне с най-добрия си приятел и след това да бълва пълни щуротии за да "не го нарани". Няма оправия.. По-слабоумен човек от теб не съм виждала в тоя форум.
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Продължавай в същия дух. Някой сводник все ще те намери, поне пари да изкарваш от глупостите си.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Кажи чe cи би-сексуална.
Това, че 90% от хората в този форум миналата година са ти казали да кажеш, че си лесбо, е било проява на чист сарказъм. Никoй не ти е виновен, че си тъпа патка, която е решила да последва това, което група непознати хора са и казали на шега. А, това те прави и овца.
Най-добрият ти приятел щял да се самоубие, ако знае истината? Айде, моля ви се. Пораснете. Какви са тези филми, какво е това чудо. Признаваш пред всички как си се усрала, ако ще обвини форума, прави каквото искаш, но истината трябва да я признаеш. Спокойно, алената буква ще виси на врата ти само няколко месеца. Ще оцелееш.
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 03-31-2012 на 21:11
![]()
![]()
Е не, просто не съм виждала по-голяма група хора, които, без да ме познават, ме обвиняват в какво ли не, обясняват ми колко съм малоумна и си мислят, че се базикам като говоря за самоубийство, независимо за кого става въпрос - едно ще ви кажа - не ме познавате. Не познавате нито мен, нито приятеля ми, не знаете кой на какво е способен... Разбира се, може да продължавате да говорите каквото си искате - има и верни неща. Но повечето са пълни глупости, защото чисто и просто преценката ви е погрешна. Можете да мислите каквото си искате, но докато не е истина, това не ме притеснява. Таите толкова злоба и омраза в себе си... Никога не бих писала на някого така, каквото и да е направил и независимо дали е непознат.
Но какво искам от вас? Форум... Да, понякога би могъл да помогне, друг път не. Очевидно, че търсейки помощ съм попаднала на ... ами на вас :д Няма какво да кажа. Просто не е вярно, че съм тъпа, каквото и да си мислите. Не съм на-умното същество на планетата, просто не съм и тъпа. Правя грешки - това не ме прави слабоумна, а човек. Всеки греши, Да, моите грешки са големи и наистина глупави... Но вече съм започнала да се оправям. Ясно е, че накрая всички ще разберат истината, не това е проблемът. Спирам обаче да пиша, че и без това ми е лошо, а и няма смисъл да споделям с вас, не ви интересува :д C'est la vie - juste dure.
Най-накрая...
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Че темата е тъпа, тъпа е. Но не е най-тъпата, на същата страница има около 5, които се конкурират.
Тук поне си признава, че прави мотаници и има желание да се поправи.
"нито приятеля ми, не знаете кой на какво е способен..."
Сигурно не е способен дори девствеността ти да ти отнеме, но това е друга тема.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Просто бързате със злобни коментари.. Това ме изненада, не друго.
Авторке няма как да ни представиш малоумна ситуация и да очакваш някакви дълбоко проникновени отговори. Нали? А случая е точно така.
Dr. Gregory House
Аз и друго забелязах, не е само по моята тема... На мен не ми е проблем да ме обиждате и т.н., но някои хора се засягат от това... Изказвайте си мнението, няма лошо, just try to be less offensive![]()
Щом не ти е проблем само си проветряваш устата ли? Който се засяга - ще си каже.
Пак ти казвам - като има тъпи теми ще има и тролски коментари.
Dr. Gregory House
Не знам дали си малоумна, но постъпките ти и начина по който се изразяваш това показват.
Какво значи "от форума ти казаха да му кажеш, че си лезбийка"? Господи, та ти не разбираш и от чист сарказъм и ирония.
Не мога да повярвам, че си се вързала на няква тъпа шега и си забъркала каша.
Ако момчето не е някъв слабохарактерен неуважаващ себе си путьо, отдавна щеше да те е преживял, а варианта за самоубийство ми изглежда крайно тъп и малоумен. И кво като разбере истината? Така и така вече не сте заедно. Тва нищо няма да промени. Причината едва ли е чак толкова важна зв него - важното е, че не сте заедно - ама той си е жив, нали? Не се е самоубил, когато скъса с него.
Просто спри да пишеш, излагаш се.
Действително смятам да спра, защото очевидно не разбирате от дума :д Обясних, не вярвате, това е :д
ахахахаха абе тъпо лапе като знаеш какво ще ти кажем тука зак'во изобщо я пускаш тая тема ?! Таели сме злоба АХАХАХХАХАА.това,че ти казваме истината,не означава,че сме злобни-а че мислим реално не като тебе в тъпия си лъжлив филм.да видим като порастнеш дали някой ще те търпи такава лъжкиня или и на него ще кажеш,че си лезбийка:![]()
абе недей да пишеш повече,че си за психодиспансера с тези самоубийства и лъжине исках да те обиждам,но нямам избор целия ти живот такъв мойто момиче
))) ареееееееееееееееееееее
не сме вярвали ли?! на самоубийствата ли АХАХАХАХХА
нищо чудно да ти кажа като гледам в кви лъжи живееш.мислиш,че ти говорим глупости но далече си от истината.поне не сме в филма AHAHAHA
Маце, в яка каша си се забъркала.
Аз също преди години имах период, в който лъжех за разни неща, обаче в крайна сметка казах истината за абсолютно всичко, признах си абсолютно всяка лъжа, обясних как всъщност стоят нещата и познай-всичко се нареди. Рано или късно истината ще се разбере. По-добре ти да я кажеш навреме, от колкото да се оплетеш в по-голяма каша с още повече лъжи, много яко ще се пре*беш.
Кажи на момичето, че не си лесбийка, обясни на най-добрия ти приятел как точно стоят нещата, обясни кое защо си направила. Това е единственото решение на проблема, всяка следваща лъжа ще го прави все по-голям. Няма да се самоубие, не вярвам да го направи, обясни защо мислиш,че би?
Everything changes, but beauty remains ...
ИЗВОД: НЕ ЛЪЖИ !!!
П.С. По-тъпо момиче не познавам ... сериозно обърни се към психолог.Просто не е нормално момиче 9 клас да лъже, че е обратна за да не я свалят момчета FACEPALM Или си луда или си обратна и още не си го осъзнала, средно положение НЯМА !!!
Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.
Ама ти верно яко си се филмирала. Не сме били разбирали. И кво по-точно? За кво самоубийство ми говориш ти бе... Всеки ден двойки се разделят, те да не би всичките да слагат край на живота си? И то такива с нормални и сериозни връзки - здраво мислещи хора с истински чувства и сексуален живот, а не някви лапета, дето след седмица решават, че вече не се харесват, лъжат, че са лезбийки и гейове и се филмират, че ще се самоубият след това.
"Затънах в собствените си лъжии"
И не искаш да признаеш истината? Ами тогава ще затъваш все повече и повече. Защо писа изобщо? Лъжите ти са малоумни, а за теб да не говоря какво впечатление оставяш. Сега остава наистина да се окажеш лесбийка и нищо няма да е било напразно.;д![]()
женско
ооо не момиче до къде ще стигнеш с тия лъжи кво искаш да постигнеш те хората са го казали " на лъжата краката са къси" така че....
ахахаха ИМА ЛИ БЕ? 9 клас и вече се вкарва у ебати филмите, на какво си бе? АХАХАХАХ![]()