Ще го давам леко накратко, защото историята е дълга и заплетена и също така изключително глупава.
Започна се с това, че тръгнах с най-добрия си приятел, което не беше най-гениалната идея на света, но нали съм тъпичка, пък и го харесвах, малко или много, та така. Въпросът е, че точно на следващия ден заминах за морето. Говорихме си с него всеки ден, ама... не беше много забавно. А той ме харесваше наистина много... Когато установих, че вече не го харесвам особено започнах да се чудя как да скъсам с него - никога не съм била добра в тези неща.. "Гениалният" ми мозък измисли следното - да му кажа, че съм станала лесбийка и съм тръгнала с най-добрата си приятелка. Да, знам, че звучи невероятно странно и тъпо и, да не се лъжем, това си е вярно. Но беше единственото, което можах да измъдря.
После, все още лятото, се запознах с едно момче... Харесвах го, дрън-дрън, обичайното. Точно преди да се върна в София, той ми писа, че ме е харесвал през цялото време. Е мерси, навреме го каза!
Върнах се, с него си пишехме всеки ден, а аз още лятото бях започнала да го обичам. Бях невероятно щастлива чисто и просто от факта, че той отговаря на чувствата ми. Приемах разстоянието и нямах търпение пак да замина при него. Скоро това и стана, само че същата вечер той реши, че няма да стане работата и... айде, чао чао... Бях депресирана много дълго време и все още ми е супер гадно, тъй като още го обичам, но се отклонихме от темата.
Нека се върнем към първият учебен ден след лятото (няколко дни след като бях тръгнала с момчето). В училище (където учи и бившия най-добър приятел) каза на всички, че съм лесбийка. Направих го не само заради приятеля - исках и да ме оставят намира всички тъпи момчета, които ме сваляха, беше ми писнало. Най-добрата ми приятелка още отначало се съгласи да ми помогне с това, да се прави, че ми е гадже (не, не сме се целували, не се е налагало, хората просто вярваха). Та след това ме заеба онзи от морето. Междувременно приятелката ми без да иска се изпусна пред едно момиче, че харесва момче от класа си, та се наложи да обявим, че сме скъсали. Аз все пак си останах лесбийка за всички, тъкмо нямах проблеми с момчетата, въобще не ми беше до тях.
Иии един ден едно момче от долния клас ( ме покани да излезем и аз се съгласих (беше ми тъпо и скучни, та си казах "защо не?" . Грешка... Около седмица по-късно тръгнахме (голяма съм патка значи... -.-). В началото всчко беше чудесно, но после започнах много да му се дразня за всякакви неща, а и още не бях преодоляла онзи. Реших, че ще скъсам с него, но... Ето и проблем - дали той ще каже на всички, че аз в действителност не съм лесбийка? Досега успявах да поддържам лъжата, която в доста случаи ми помагаше, но дали той нямаше да развали това? Решила съм утре да рискувам...
А сега, втори проблем. Започнах да пиша това чак сега, защото досега някакси се оправях. Но случката тази вечер просто преля чашата. Има едно момиче от 10 клас, което пее много добре и като цяло е много мила и приятна. Виждали сме се и сме говорили няколко пъти. Вчера тя ми поиска скайпа и аз й го дадох, разбира се. Та тази вечер си писахме доста, за всякакви неща, когато тя ми прати разговор с някакво момче. Питах я кой е той и тя започна да ми разказва как той я харесвал, но бързо се отказал, когато му казала, че е лесбийка. Бях изненадана и я попитах дали го е излъгала за да спре или действително харесва момичета. Е... отговори ми, че не лъже. Тя знаеше за моите наклонности (така де, знаеше това, което и всички останали - че съм обратна) и ми стана ясно какво се случва... Точно така, тя ме сваляше. Цяла вечер. Обясяваше ми как по време на екскурзията ще бъде все при мен и такива неща (ще ходим на екскурзия през априлската ваканция) и аз просто не знаех какво да кажа...
Та ето, това е историята (никак не излезе кратка -.-) и ако може да ми помогнете... Абстрахирайте се от факта, че съм тъпа идиотка и моля, дайте ми съвет какво да правя с всичко това...