бе какво не искаш да те упрекваме бе?!?! виж се какви си ги надробила само.съжалявам,но по - глупав човек не бях виждала!!!Откъде за Бога ти е дошло на акъла да кажеш,че си лезбийка на бившия ти?!? Това и най-малоумния човек няма да го измъдри.то от там и ти е тръгнала цялата мизерна лъжа.щеше да е по-лесно ако му кажеш истината от начало.това е мега - тъпото!!Както и да е,стореното-сторено.А този от морето те е скъсал,защото всичко на този свят се връща(личен опит).Така,че забрави го няма смисъл,има къде къде още момчета,не е единствения) и още повече,че не го виждаш често,така че по-бързо ще го забравиш.Недей да даваш напразни надежди на момчета,защото всичко ще ти се върне тъпкано.На тази лезбийка,НОРМАЛНИЯТ човек ще си признае нелепата и детинската лъжа,ще си поговори с бившия ти и ще му обясни всичко,но тъйкато ти си решила,все повече и повече да ти затъваш в глупавите ти лъжи,не знам как ние ще ти помогнем.И кво за Бога си очаквала да ти кажем ние? нещо по-различно ли кво?? да ти кажем, да продължиш да живееш измисления ти нелеп животец ли?!? Всеки нормален ще ти каже,това което и ние ) Щом си решила да продължаваш недей изобщо да ни губиш времето,ние ти даваме ценни съвети,губим си от ценното време,за да ти налеем малко УМ в главата,която знае да върши глупости.Съжалявам за думите,просто се изнервих от това как може да има такива хора..не знам просто.прави квото сметнеш за добре,рано или късно всичко ще се научи,така че твой проблем.спасявай се ; )))