Е не, просто не съм виждала по-голяма група хора, които, без да ме познават, ме обвиняват в какво ли не, обясняват ми колко съм малоумна и си мислят, че се базикам като говоря за самоубийство, независимо за кого става въпрос - едно ще ви кажа - не ме познавате. Не познавате нито мен, нито приятеля ми, не знаете кой на какво е способен... Разбира се, може да продължавате да говорите каквото си искате - има и верни неща. Но повечето са пълни глупости, защото чисто и просто преценката ви е погрешна. Можете да мислите каквото си искате, но докато не е истина, това не ме притеснява. Таите толкова злоба и омраза в себе си... Никога не бих писала на някого така, каквото и да е направил и независимо дали е непознат.
Но какво искам от вас? Форум... Да, понякога би могъл да помогне, друг път не. Очевидно, че търсейки помощ съм попаднала на ... ами на вас :д Няма какво да кажа. Просто не е вярно, че съм тъпа, каквото и да си мислите. Не съм на-умното същество на планетата, просто не съм и тъпа. Правя грешки - това не ме прави слабоумна, а човек. Всеки греши, Да, моите грешки са големи и наистина глупави... Но вече съм започнала да се оправям. Ясно е, че накрая всички ще разберат истината, не това е проблемът. Спирам обаче да пиша, че и без това ми е лошо, а и няма смисъл да споделям с вас, не ви интересува :д C'est la vie - juste dure.