- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- няма време..
вчера вечерта дойде и ме взе.Цяла вечер бяхме заедно и си ме прибра не помня към колко,но беше късно.Баща ми като по чудо ме пуснаПоговорихме си и той каза,че майка му много му пили мозъка за тези матури,как няма да ги вземе и не знам си какво и за това не сме могли да се виждаме тези дни толкова много.Казах му,че ми е гадно за това,че си излиза с приятелите всяка вечер и че отново не намира време за мен и той взе,че им звънна и им каза,че тази вечер няма да е с тях..те го попитаха защо,казаха му нали се разбрахме да вървим някъде си(не чух къде точно ;д ) а той им каза няма да мога,с нея съм (от което ми стана някво много миличко) общо взето си се оправихме.Благодаря много на всички ви :*
![]()
Уааау, цяла една вечер се е прежалил да не излезе с тях! Невероятно, такава жертва...! "С нея" бил. Ти име нямаш ли си, или например да си "приятелката му". АМА как да не ти стане миличко?!
Виж сега, това за матурите са глупости. ДОРИ и майка му наистина да му пили на главата, той не е малко момченце и сам си решава- такова нещо като маминка да му забранява да излезе през деня за 5 мин, защото иначе няма да му позволи да излезе вечерта направо не ми се вярва да съществува при един пълнолетен млад мъж, освен ако не е ебаси путьото заврян. Сериозно ли мислиш, че като си стои по цял ден вкъщи непрестанно учи? Айде,бе! Намира временце всяка вечер да си развява трибуквието с приятели, но иначе мноооого учил. Нали осъзнаваш, че е възможно да го прави това през вечер и няма да почине от това. А в дните, когато не е с тях, да учи вечерта, но да излезе да се видите през деня за малко. М? Струва ли ти се физически възможно? На мен- да. Ама то трябва желание за това. Пък такова нЕма.