- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 90-дневнна диета
Искам да попитам дали тази диета е ефективна . И колко горе-долу се сваля за една- две седмици изкарани с тази диета
Боже мой.....българси разбираш ли? Това е 90 дневна диета,а не 7-14 дневна диета......
^ а ти вместо да се караш можеш да обясниш ! .. и авторката може да иска да свали 1-2 кг. и за това да не иска да я спазва цялата![]()
по темата: зависи от организма... и все пак.. ако имаш само 1-2 седмици няма да си стегнеш тялото и няма да отслабнеш кой знае колко !
За 2 седмици освен вода нищо друго няма да свали! А особено с тази точно диета нищо няма да свали
^ тогава и препоръчай друга вместо да и се караш !
Точно с тази диета свалих 13кг. Ефикасна е, но трябва да се спазва стриктно 90 дни.
It is said some lives are linked across time. They are connected by an ancient calling that echoes through the ages.
Destiny.
Ух, май ще ме накарате и аз да я почна.... ;д
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Благодаря на всички ви ! И можеше и без да ми се караш може би аз не съм се изразила правилно но вместо да ми обесниш ти веднага ме насмете . Просто за тази диета съм чувала прекрасни неща че седмица две по 2-3 кг се свалят исках да попитам дали е така не съм целяла някой да ядосам
Добре де,аз като съм 45-46кг. обаче все пак искам да отслабна по някакъв начин (не че съм дебела), просто откакто започнах да пия противозачатъчни по инициатива на гинеколога ми,не че съм качила килограми,а просто започнах да "затлъстявам" най-много в областта на корема и бедрата.. ако започна една такава диета,хубаво ще ми помогне,ама ще стана 30кг по тая логика,което може да има доста последици,нали така ?![]()
Ох, вие сте добре, а пък аз съм на 12 и съм 48 кгпък не изглеждам дебела...приятелката мие 38кг...
Сега се наемам за малко с таз 90 дневната прословута диета, да видя резултата. Не ми казвайте, че съм малка за диети, много добре съм опитвала други и съм сваляла максимум 3 кила, които после са си идвали на място!
![]()
Стига с вашите измислени диети! Просто спрете да се тъпчете с шоколади и всякакви сладки неща, вдигнете се от фейсбук и отидете на разходка или във фитнеса! Не знам що си мислите че като ядете 2 седмици ябълки и круши ще отслабнете- не е така бе хора, после си гладен и дори да свалиш после си качваш несъзнателно! Трябва постоянство за тия неща!
Последно редактирано от explosion_ : 04-11-2012 на 08:57
Аре споко бе, кой е казал, че живеем на ябълки и круши?
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
Кой ли? 9 от 10 млади госпожици като теб, които идват в залата пищейки.. '' ДЕБЕЛА СЪМММММ, ИСКАМ ДА ОТСЛАБНА, 2 СЕДМИЦИ СЪМ НА ЯБЪЛКИ И КРУШИ'' ! Запознат съм с нещата и мога да ти кажа, че ако няма тренировки квото и да ядеш ще отслабваш, само че след 1 месец ще качиш двойно
![]()
Тия са някакви превзети, нека си карат на ябълки и круши. Напълно наясно съм с това, че точно с ядене се отслабва. Просто трябва да е правилно. И тренировки трябват.
...но във тебе като рана
"Защо?"
Нека споделя нещо.
С тая диета килата, които се свалят, ще са предимно вода и мускул, а наличието на мускул само по себе си е енергоразход.
Ерго - гладуваш ->тялото ти започва да гори по-малко, понеже вижда, че поема по-малко храна, отколкото е свикнало -> гори мускул, като допълнително свиква да гори малко и след време, когато вече човек започне да муа на корем, леко анемичното и отпаднало състояние по време на диетата отстъпва пред голямата разлика приети-изгорени калории и ставаш ДЕБЕЛ.