- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съвети за странната ми постъпка? :D
Niakoitam, да, ясно ми е как се оплескаха нещата. Хич не ме бива, предполагам вече се разбра.Не ми беше целта да правя номера обаче, честна дума. На мен малко ми трябваше - нали ти казвам, т'ва за мене си беше ''нереално'' хубаво и всеки път, когато не ми отговаряше, или не ми пишеше дни наред, сякаш всичко започна да се рони. В момента, в който го премахнах от Фейсбук, бях се отказала съвсем, мислех си колко ми се сърди, колко ме мрази вече и т.н. Е, след това вече съм си за мразене, то да махнеш човек от приятели във Фб е голяма работа в днешни дни. Колкото и да се вайкам обаче, стореното си е сторено, и за всичко съм си виновна аз. :/ Благодаря ти, че сподели гледната си точка
![]()
“Look down at me and you see a fool;
look up at me and you see a god;
look straight at me and you see yourself”
Няма защо. Нали затова е този форум. Да си помагаме.
Обаче гледай това да ти е като обица на ухото.Следващият път преди да направиш нещо такова образно казано първо преброй до десет.След това се поинтересувай и разбери защо се случват така нещата и тогава действай както сметнеш за добре,но като си премислила хубаво нещата преди това.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!