.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    Град
    България, Варна
    Niakoitam, да, ясно ми е как се оплескаха нещата. Хич не ме бива, предполагам вече се разбра. Не ми беше целта да правя номера обаче, честна дума. На мен малко ми трябваше - нали ти казвам, т'ва за мене си беше ''нереално'' хубаво и всеки път, когато не ми отговаряше, или не ми пишеше дни наред, сякаш всичко започна да се рони. В момента, в който го премахнах от Фейсбук, бях се отказала съвсем, мислех си колко ми се сърди, колко ме мрази вече и т.н. Е, след това вече съм си за мразене, то да махнеш човек от приятели във Фб е голяма работа в днешни дни. Колкото и да се вайкам обаче, стореното си е сторено, и за всичко съм си виновна аз. :/ Благодаря ти, че сподели гледната си точка
    “Look down at me and you see a fool;
    look up at me and you see a god;
    look straight at me and you see yourself”

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Няма защо. Нали затова е този форум. Да си помагаме.
    Обаче гледай това да ти е като обица на ухото.Следващият път преди да направиш нещо такова образно казано първо преброй до десет.След това се поинтересувай и разбери защо се случват така нещата и тогава действай както сметнеш за добре,но като си премислила хубаво нещата преди това.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си