Момиче съм, на 16 години (почти 17). Не се влюбвам често, но случи ли се не се отказвам лесно. И от там идват всичките ми разочарования. Последната година се случи два пъти. Беше брутално за мен. Нали се сещате, как са различни и после БАААМ - прецакват те. И двата случая бяха с момчета на моите години. И след тях си казах, че няма смисъл да се забърквам с който и да е. Да! Но се появи той. 4 години по-голям, умен, видял неща от живота.. Определено има какво да ми даде. Целият проблем идва от това, че се занимаваше с една от ПРЕДИ близките ми приятелки. Тя го харесваше, мисля че още има нещо към него (не съм сигурна). Най-правилното решение е да говоря с нея, да се изясним. Но ако ми каже, че имам чуства... нямам право да съм с него нали ? Но пък от друга страна.. Винаги мисля за другите, винаги те да са добре.. Ами аз ? Аз кога ще съм щастлива ? Ако винаги се съобразявам със всички няма да дойде моето време.... Ох, не знам хора много съм объркана.. Имам нужда от добър съвет определено..