.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Въпрос

Въпрос

Добър ден. Искам да попитам кой продукти са най-ефективни за обезкосмяване на интимни части и крака и подмишници . Само че без самобръсначки и такива. Ако може и да кажете някой марки едно друго . Мерси!
    БХ ми е

1.Течна или студена кола маска на Жанкар:http://beautycosmetic.biz/images/jankarkarra.jpg .Струва 1 лв,1.50 лв.Може да намериш в козметични магазини,аптеки.
    2.Епилатор.

Мега фен Аватара на SurfSky
    Абе брат мъж си,да не почнеш да се обескосмяваш със кола маски .... Удряш му браснача , и това е

Пробвах ама стават обриви, пък и много хора исползват кола маска (мъже) така че какво значение има ?
    БХ ми е

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Кола - маска , епилатор и лентички.
    Ефективни и дълготрайни са.

Има болка , докато свикнеш , но не е болка за умиране.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на Зайче..
    Не ти препоръчвам да си правиш мишниците с епилатор, защото предполагам не си много опитен, а можеш да си докараш бели. Според мен за най-добре ходи при козметичка на кола маска, обаче за интимната зона не знам дали няма да ти откажат. (:

Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Не ти препоръчвам да си правиш мишниците с епилатор, защото предполагам не си много опитен, а можеш да си докараш бели. Според мен за най-добре ходи при козметичка на кола маска, обаче за интимната зона не знам дали няма да ти откажат. (:
    За кво пък да му откажат, глупости
    Към автора: не се притеснявай и най-добре на козметик - хем ще ти го направи добре, хем ще ти държи повече. А пък и защо не със самобръсначка, момче си
    http://www.facebook.com/pages/You-kn...86848838030860 You know you love me, my page --> LIKE

Супер фен Аватара на musS
    Цитирай Първоначално написано от peace94 Виж мнението
    За кво пък да му откажат, глупости
    Към автора: не се притеснявай и най-добре на козметик - хем ще ти го направи добре, хем ще ти държи повече. А пък и защо не със самобръсначка, момче си
    за тва
    Цитирай Първоначално написано от dobri4ko2 Виж мнението
    Пробвах ама стават обриви, пък и много хора исползват кола маска (мъже) така че какво значение има ?
    ............
    иначе по темата- можеш да пробваш и с депилиращи кремове, но е почти същото като със самобръсначка, така че ти препоръчвам епилатор или кола маска

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си