.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Супер фен Аватара на brutaLxxbunny

Как да махна досадния ДОЛЕН КОРЕМ?!?!

Изтрещявам вече. Тренировки, диети.. не в огромно количество, но все пак. Отгоре вече плочки ми се образуват, долният корем обаче още си седи!! Ще полудея. Моля ви, посъветвайте ме как да преборя чудовището.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Banned Мега фен
    ^ ох.. пробвала ли си с нещо като тае бо или подобно ? ..

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Това е мазнина, няма как да я стопиш с коремни или каквито и да било други упражнения. Кардио и здравословно хранене.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Аз си тичам, правя коремни, здравословно си се храня принципно.
    Бях хиляди пъти Жулиета.

Banned Мега фен
    ^ газирано ? преяждаш ли ? да не би да ти е разтегнат корема ? .. четох някъде да си глътнеш или нещо подобно беше корема и да стоиш така 10 секунди и така нз си колко пъти.. ако искаш виж някъде из форумите..

Повече от фен Аватара на MissChocolate
    Град
    Варна
    ^ Вдишване, гълтане на корема, 15-секунди задържане, издишване ..

Иначе към авторката - вземи си обръч и върти всеки ден. По-приятен метод от този няма, гарантирам ти. В началото ще те хванат адските коремни трески, но пък после ще свикнеш и ще ми потвърдиш думите.

Голям фен Аватара на explosion_
    ^ С две ръце съм за обръча + скачане на ластик (поне 40 пъти на серия) и да добавим подскочно бягане на място около 7-8 минути с наслагване ! Разбора се направи си примерно меню ! Успех

Banned Мега фен
    ^ леле май ще ме убедите и аз да си взема обръч ;дд;д;д

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ^ леле май ще ме убедите и аз да си взема обръч ;дд;д;д
    Вземи си де... Що не качиш снимка да видим тялото ти, като гледам си много активна по темите в раздела

Мега фен Аватара на Зайче..
    Уф, и аз искам обръч ама от обицата на пъпа не мога да го използвам :х. Някаква други идеи как също може да стане това, 'щото и на въже не мога да скачам (просто не мога :д)?..

Banned Мега фен
    ^ щото не пускам такива снимки във форум нищо лично... темата е хубава,но не съм такъв тип човек.. т.е. въздържам се от някой неща ;д

Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Уф, и аз искам обръч ама от обицата на пъпа не мога да го използвам :х. Някаква други идеи как също може да стане това, 'щото и на въже не мога да скачам (просто не мога :д)?..
    Серия подскочно бягане на място + коремни .. въжето и обръча щяха да ти свършат най-добра работа ...

Благодаря ви, макар че ще е малко странно да застана в парка и да въртя обръч, но.. Въже си мисля да си взема отдавна, ама все ми изкача от ума...

Иначе газирано не пия вече от две години. Наистина, може би 1-2 пъти годишно да пия кола (макар, че в момента не се сещам за такива случаи). Не преяждам обикновено, може би покрай празниците повечко, но после се държа на разтоварваща диета.
    Бях хиляди пъти Жулиета.

В какво се състои диетата ? В колко часа ядеш закуска, обяд, вечеря? ...

Banned Мега фен
    за въртенето на обръч .. по 30мин. на ден за колко време ще видя разлика ? 2-3 месеца ?

Ако е само с въртене на обръч за 2 месеца ще усетиш... и то по 30 мин .. мъничко е не мислиш ли? пробвай обръч + въже

Banned Мега фен
    ^ ама аз правя и тае бо..

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    ^Е нали уж беше от време на време тае бо? Ако искаш да видиш разлика трябва да го правиш често, това от време на време е само колкото да се каже, даже и форма не може да се поддържа.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    ^Е нали уж беше от време на време тае бо? Ако искаш да видиш разлика трябва да го правиш често, това от време на време е само колкото да се каже, даже и форма не може да се поддържа.
    +1 .. десет буквиииииииии

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    И аз имам обеца на пъпа, но не ми пречи да въртя обръч. Преди колко време си проби пъпа?

Иначе по темата в интернет има клипчета за най-различни видове упражнение за всяка част от корема. Отделно от това има и различни коремни преси, чрез които се тренират различните области. Ако не се лъжа точно за долната част на корема е добре тялото ти да е на ниско, а краката на високо и се повдигаш бавно. Трудно е, но е ефективно.

Цитирай Първоначално написано от In*The*Face Виж мнението
    И аз имам обеца на пъпа, но не ми пречи да въртя обръч. Преди колко време си проби пъпа?

Иначе по темата в интернет има клипчета за най-различни видове упражнение за всяка част от корема. Отделно от това има и различни коремни преси, чрез които се тренират различните области. Ако не се лъжа точно за долната част на корема е добре тялото ти да е на ниско, а краката на високо и се повдигаш бавно. Трудно е, но е ефективно.
    +1 Права си Айде малко снимки бе хора да има поне кво да коментираме .. малко плът

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    чакай .. не сме се разбрали за понятието от време на време.. аз имам в предвид,че правя 2-3 месеца и после ме хваща мързела.. после пак по 2-3 и пак... т.е. че примерно не съм правила цяла година ли 2 или повече.. трябваше да попиташ първо какво имам в предвид

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    чакай .. не сме се разбрали за понятието от време на време.. аз имам в предвид,че правя 2-3 месеца и после ме хваща мързела.. после пак по 2-3 и пак... т.е. че примерно не съм правила цяла година ли 2 или повече.. трябваше да попиташ първо какво имам в предвид
    Тва е най-грешното нещо което правиш .. или напълно постоянство или нищо!

Banned Мега фен
    ^ знам.. точно за това не мога и диети да спазвам.. не че искам де,против тях съм,но ако предположим че ми се наложи не знам какво ще правя.. аз и за това се ядосвам..

Бих пуснала снимки, обаче после не съм сигурна къде ще се появят. Несигурни са ми форумите -.-

Иначе нямам диета в истинския смисъл на думата. Мога да ти дам примерно мое меню за деня - сутринта, което ще рече към 7 и нещо, ям най-често две филийки черен хляб с нещо.. топено сирене например, etc. Към 10 ям плод или бисквити, или солети. Не много полезно, но пък не посягам към чипсове, шоколади и т.н. Като се прибера каквото има за ядене - супа, манджа. Не готвя с олио, а със зехтин. След това по някое време може пак да похапна ябълка или нещо друго, защото огладнявам зверски вечерта. Към 7-7:30 ям кисело мляко с трици най-често и започва борбата с глада, докато си легна. НО не ям след 8 часа. Залъгвам се с чайове.
    Бях хиляди пъти Жулиета.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си