- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да махна досадния ДОЛЕН КОРЕМ?!?!
Изтрещявам вече. Тренировки, диети.. не в огромно количество, но все пак. Отгоре вече плочки ми се образуват, долният корем обаче още си седи!! Ще полудея. Моля ви, посъветвайте ме как да преборя чудовището.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
^ ох.. пробвала ли си с нещо като тае бо или подобно ? ..
Това е мазнина, няма как да я стопиш с коремни или каквито и да било други упражнения. Кардио и здравословно хранене.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Аз си тичам, правя коремни, здравословно си се храня принципно.
Бях хиляди пъти Жулиета.
^ газирано ? преяждаш ли ? да не би да ти е разтегнат корема ? .. четох някъде да си глътнеш или нещо подобно беше корема и да стоиш така 10 секунди и така нз си колко пъти.. ако искаш виж някъде из форумите..
^ Вдишване, гълтане на корема, 15-секунди задържане, издишване ..
Иначе към авторката - вземи си обръч и върти всеки ден. По-приятен метод от този няма, гарантирам ти. В началото ще те хванат адските коремни трески, но пък после ще свикнеш и ще ми потвърдиш думите.
^ С две ръце съм за обръча + скачане на ластик (поне 40 пъти на серия) и да добавим подскочно бягане на място около 7-8 минути с наслагване ! Разбора се направи си примерно меню ! Успех![]()
^ леле май ще ме убедите и аз да си взема обръч ;дд;д;д
Уф, и аз искам обръч ама от обицата на пъпа не мога да го използвам :х. Някаква други идеи как също може да стане това, 'щото и на въже не мога да скачам (просто не мога :д)?..
^ щото не пускам такива снимки във форумнищо лично... темата е хубава,но не съм такъв тип човек.. т.е. въздържам се от някой неща ;д
Благодаря ви, макар че ще е малко странно да застана в парка и да въртя обръч, но..Въже си мисля да си взема отдавна, ама все ми изкача от ума...
Иначе газирано не пия вече от две години. Наистина, може би 1-2 пъти годишно да пия кола (макар, че в момента не се сещам за такива случаи). Не преяждам обикновено, може би покрай празниците повечко, но после се държа на разтоварваща диета.
Бях хиляди пъти Жулиета.
В какво се състои диетата ? В колко часа ядеш закуска, обяд, вечеря? ...
за въртенето на обръч .. по 30мин. на ден за колко време ще видя разлика ? 2-3 месеца ?
Ако е само с въртене на обръч за 2 месеца ще усетиш... и то по 30 мин .. мъничко е не мислиш ли?пробвай обръч + въже
![]()
^ ама аз правя и тае бо..
^Е нали уж беше от време на време тае бо? Ако искаш да видиш разлика трябва да го правиш често, това от време на време е само колкото да се каже, даже и форма не може да се поддържа.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
И аз имам обеца на пъпа, но не ми пречи да въртя обръч. Преди колко време си проби пъпа?
Иначе по темата в интернет има клипчета за най-различни видове упражнение за всяка част от корема. Отделно от това има и различни коремни преси, чрез които се тренират различните области. Ако не се лъжа точно за долната част на корема е добре тялото ти да е на ниско, а краката на високо и се повдигаш бавно. Трудно е, но е ефективно.
^ знам.. точно за това не мога и диети да спазвам.. не че искам де,против тях съм,но ако предположим че ми се наложи не знам какво ще правя.. аз и за това се ядосвам..
Бих пуснала снимки, обаче после не съм сигурна къде ще се появят. Несигурни са ми форумите -.-
Иначе нямам диета в истинския смисъл на думата. Мога да ти дам примерно мое меню за деня - сутринта, което ще рече към 7 и нещо, ям най-често две филийки черен хляб с нещо.. топено сирене например, etc. Към 10 ям плод или бисквити, или солети. Не много полезно, но пък не посягам към чипсове, шоколади и т.н. Като се прибера каквото има за ядене - супа, манджа. Не готвя с олио, а със зехтин. След това по някое време може пак да похапна ябълка или нещо друго, защото огладнявам зверски вечерта. Към 7-7:30 ям кисело мляко с трици най-често и започва борбата с глада, докато си легна. НО не ям след 8 часа. Залъгвам се с чайове.
Бях хиляди пъти Жулиета.