- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.59
"Простих ти" - написа тя, с пирон върху BMW-то му...
Това ще е новият ми подпис ако оня ми го смени :Д
Аз съм усмихната, успешна, удивителна! Ти кой беше?!
шш баварците няя ги пипаш, дери аудитата ;d
Здравейте. Христос Воскресе)) Какво правите, как сте? Начукахте ли се с яйца, наядохте ли се с козунак.хахаха
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Аз яйца не ям, не ги обичам затва ги пия на хапчетаа пък козунации--- хапнахме, но не сме преяли като тоя от Перник :х
Аз съм усмихната, успешна, удивителна! Ти кой беше?!
Ааа, ясно.)) Какво правите друго иначе?
слушаме музика и те чакахме![]()
ехеее, баш да ме чакате. ;д
ти къде беше вчера
на село за Великден.))
ти какво прави?![]()
Първоначално написано от bootyboy
днесПървоначално написано от xXxAngerfisTxXx
.Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx
6б3З10
нищо... не бях на кеф хич
от зъб мн яко цепи глава сега ако те боли пии хап4ета на които пи6е и за зъбобол ще ти олекне малко и утре да ти го оправят ще търпи6 и ще плюеш като ти каже зъболекаря надявам се че не си гледал хорър филма зъболекаря 1 и 2
6б3З10
и затова си на кеф .. олее ;d
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
дааааааааааааааа![]()