- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.59
мхм... сдухано ми е
ммм не трябваше да започвам ;x
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
не бе няма проблемолеква ми
![]()
да бее олекнало ти е недей ми говори глупости ..![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Христос Воскресе!
Пожелавам ви много здраве, късмет и много, много, многооо любов!
Воистина Воскресе !
Добре съм уж крепа се някои... кофти работи ми се случиха през ваканцията и направо не усетих кога мина.Иначе една и съща трениране, тук таме учене и такаам. Ти как си?Бубеее
как си и ти
?Ех.., че ми липсвахте
.
брат за 2 седмици и нещо трениране резултатите са явни![]()
Супер много се радвам, че си започнал да тренираш по-сериозно!Само така, продължавай смело напред без да се отказваш
!Ако нещо те интересува питай
.
засега нищо неясно нямамами все пак идва лято и да се стегнем... а и не само
Дам
Бубе добре съм :*.Съжалявам, че не намерих време да ви пиша по-рано
.
http://vbox7.com/play:ce2f252325
Поздравче, ако ви хареса много силен трак..
Когато можеш тогава ще ни пишеш ;*
айде аз лягам че ми е зле... айде лека и мека![]()
лека Вани ;*
нямам с какво ..
Ти,Чефо от толкова време не сме си писали сигурно имаш ? ;*
Поканиха ме в един литературен клуб за поезия, та се чудя дали да ида да видя за какво става въпрос макар,че няма да имам време и за това ;D.С друго нещо интересно не се сещам в момента да се похваля.
лолл това е чудесна новина,приеми я тази покана едва ли ще съжаляваш ;d
Чефо чувал ли си се с Ванито ? ;[
Чудя се все още не си падам много, много по поезията, но жената доста настояваше мисли ,че съм някакъв скрит талант.Нем не съм си писал с нея от доста време, тук таме я виждам в скайп-а, но не ми е останало време да и пиша.Ти да си се чувала с нея?
Възможно е да си скрит талант,кой знае ;D
ами в последните дни съм постоянно тук и тя нито един път не е влязла и аз я виждам в скайп ама се нямам време и аз .. затъжих се за нея ;[
Дам кой знае.Като каза и аз се затъжих доста, ще и пиша тези дни
.Аз ще лягам, че съм спал само 3 часа и съм капнал.Приятна вечер, Бубее :*
!
Благодаря ти,Чефо !
Лека и мека ! ;*