- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.59
цилиндрите ще се пукнат![]()
само да не земе да фърля масло в цилиндъра че след 9 месеца ще има ново двигателче![]()
![]()
напрао на прекъсвач ;d
въйй белия лансър evo 7 от 0 до 160 ги прай за 3 секунди
бахти кофата
не... зъболекаря го нямаше а и не ме боли вече
абе нали сте маняци по колите да питам как като съм на баир да потегля, щото ми се случи, че имаше кръстовище и спрях на баир и после не мога да тръгна.......
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
ми как... нали си натиснал спирачката, включваш на 1ва, веднага крака от спирачката го местиш на газта, пускаш малко по рязко съединитела и готово![]()
Здравейте на всичкии....!
Аз съм усмихната, успешна, удивителна! Ти кой беше?!
Иване да ти се похваля, днес пак карах кола, ама важното е, че не беше автоматик!![]()
Аз съм усмихната, успешна, удивителна! Ти кой беше?!
Адаааааааш, защо не си в скайп да те питам аз сега ?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
май си имате тема за КОЛИ ? ..
аа и даа Добро Утро ! ;*
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Да, ама и в общия не си, а всички питат за теб.
П.П Добро утро, Бубке, как си?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Аз излязох вчера понеже не стоях пред компа, да не помислите че се скатавам. добавете ме аз ще дойда следобед, че трябва да помагам
от сутринта ми е някво криво и като видях навън,какво времето ощее по-криво ми стана ;d изобщо не ми се излиза
ти ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !