- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.59
Добре, адаш. Ние с Иван сме втора смяна, ама другите са първа.
П.П Оф, да и аз като видях времето, много смотано, с тоя вятър. Ами аз се лакирвам, дано да изсъхна, докато тръгна, че ще стане конфузно. ;д
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
ти пък в последния момент се лакирваш ;d
Ники,аз излизам ;*
Желая Ви хубав ден!
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Да, нали, кажи ми го, все така става, ама как да стана в 8 часа. хахха АЙде Бубке, хубав ден и на теб. {}
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Вечер преди лягане се лакирвай ;d поне аз правя така
Мерси ;*
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
О, апсурд, като легна и ще стане на нищо. хахах
Някой да ме включи в общия чат! fergieb2 ми е скайпа
Аз съм усмихната, успешна, удивителна! Ти кой беше?!
ти някога ще ме добавиш ли ???![]()
Опа, Бубке.)) Еми да, заспивам. ;д
Оо,Ники извини ме не съм видяла,че си писала ;* ..
по това времее някой ?
Последно редактирано от bubkaa93 : 04-18-2012 на 20:03
Бубиииииииииииии ай в скайпа да си лафимммммммммммммммммммм В общия чаттт![]()
драстеееееееееееееее
добро утрооооооооо![]()
от няколко дни май не съм те засичала ;D
как сии ? ;*
перфектнооооспи ми се ама...
ти как си ко правишш
![]()
аха.. амм бивам ;d след малко ще почвам да се оправям,кафе трябва да пия и ще излизам ;d ти,какво правиш ? ;D
"уча"аз пък днеска съм от 11 и 30 на даскало :@ до 6 и 30 :@ ужасссс... завиждам ти Буболинкееее :X
защо си мислиш,че аз не уча ? ;D няма за,какво да ми завиждаш ;d
мне щото си 12 клас... и тая година завършваш а аз имам още 1 година мъчение![]()
аз след това ще продължа да учае няма да е като в училище,но все пак ..
ее браво... поне след това ще си имаш по-хубава работа![]()
е не се знае,колко ще е хубава ;D
ти днес,защо почваш толкова рано ?
имам 2 предчаса... :@ немски :@ после 2 английски, два български и история... мн яка програма:X