- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.59
от много времеееееее ся
![]()
преди не си ми показвал,че си срамежлив и че те срам от мен за това се учудих
хайде приятен ден ти желая ;*
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
айде Буби и на теб![]()
аз така ти викам любов моя![]()
линкаааааааааа![]()
Здравейте.))
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Ники Пух <3333
здрастииииииииии
ко стаа лееек
какво правите, момчета, как сте?гушки
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
в ерекция сме![]()
бачкам лекк, голяма скука. аре аз ще изчезвам ще се мерна от нас
ерекция хохоохх доооообре
тцтццт, айде добави ме в общият.![]()
Здравейте ! ;*
bootyboy добре![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !