- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.59
И те е срам,защото съм по-голяма ?
сериозно ли ? ;х
за първи път ми казва,че ги е срам от мен,защото съм по-голяма ...
Последно редактирано от bubkaa93 : 04-19-2012 на 07:47
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
е не много ама...нали се знаем отдавна
ама ако се видим на живо ще ми неловко и то доста
![]()
Не разбирам,защо ще ти е неловко от мен .. ?
А и преди не си ли споделял на някое момиче такива неща .?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
на теб съм споделял най-много...
Радвам се за това ;*
но не разбирам,защо ще ти е неловко от мен .. ?
щото съм срамежлив:X
от кога си срамежлив и от кога започна да се срамуваш от мен ?![]()
аз ще излизам дано ти мине срама от мен![]()
от много времеееееее ся
![]()
преди не си ми показвал,че си срамежлив и че те срам от мен за това се учудих
хайде приятен ден ти желая ;*
айде Буби и на теб![]()
тя и колата беше натоварена с бая багаж де, ама точно тва направих и май съединителя трябва по-бавно да се отпусне, а газта по-силно да се натисне, защото като го направя и колата тръгва 1м и ми изгасва.... според мен съм давал малко газ, но ми казват, че имало вариант и с ръчна просто я свалям и отпускан съединител и газ, че със спирачката ставало трудно, но и по принцип тая маневра си е била трудна де, поне така ми каза баща ми ;д та аз карам сигурно за 10-ти пътабе практика му е майката
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
аз така ти викам любов моя![]()
линкаааааааааа![]()
Здравейте.))
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
здрастииииииииии
Ники Пух <3333
ко стаа лееек