- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.59
тоя буутибой е мега краен индивид, гаранция на живо е нЕкой социално неадекватен ръбляк без връзка с главния мозък
не е изключено и на вена да е, съдейки по писанията му
Иване .. ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
не,нищо![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
аз съм буутибо й а ти си никой iziskanmladej88 умри
6б3З10
дааааааааааааа
Бубиииииииииии![]()
Какво ???
да не ми се сърдиш [hug]
Не .......
http://www.teenproblem.net/forum/pri...m&pmid=1487917 ако някои може да ми помогне не искам да и предлагам по скаипа или по феиса бих отишъл до там и пеша !!!
Хора прябва ли помощ!!! Имам рожден ден и ставам на 12. Къде забога да го празнувам?!?!
живииииииииииииииии ?
Даааааа. Здравейте.))
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Никиииииииииииии![]()
Иванееее {} какво правиш, как си?))
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
боля си главатаиначе съм супер
ти как сии пух <3
Супер, малко изморена. Не ми се ходи на даскало утре, направо ще се разкарам само за половин час, хамава работа... {{}
да... :@ иначе кво си правиш![]()
Ами нищо, ще гледам епизода на един сериал, но преди това май ще ямммм. а ти?)) цункиииии
ще гледам копимицеееееее