- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.59
буби ти пушиш ли
пробвала съм,но не пуша редовно
Що питаш ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
интересно ми еискам да разбера всичко за теб
![]()
не ми е интересен живота т.с. няма нищо интересно ;d
познай,кой ще излиза след малко ? ;D
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
аз пък съм любопитко![]()
от кога ? ;D
от когато те видях за пръв път във форумаааа... просто ме беше срам да те питамммммммммммм![]()
Радвам се,че си станал по-любопитен и не си срамежлив,но пък аз станах по-срамежлива в форума вече ;d
Аз ставам ;*
чакай сега,кое да ме питаш това което ме пита или ?
ми туй унуй...![]()
за туй унуй ( дано е това,което си мисля) нищо няма да казвам вече ;*
Последно редактирано от bubkaa93 : 04-21-2012 на 19:42
стиа с тоа сексссссссс :@![]()
Ти ли го казваш ?Иване,моля те ;D
ае аз ставам,но пък някой ден като съм в настроение можеш да ме разпиташ ае лека вечер ;*
начи ще разпитваме Буболинката
аре лекаа
![]()
но и аз ще разпитвам нали знаеш ? ;D аз няма да лягам,аз ще излизам уж ;ddd
ауу дано има Бубване![]()
моля ?
не ходя навън само да се Бубвам ...
Иване хайде приятна вечер![]()
хихихи аре лека![]()
КОПЕЛЕ НЕ ВЯРВАМ В МАГИЯТА НА РАКИЯТА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
шот лек.... си ебало майката
неска съм изпален и насвяткан
искаш ли лилаво зейче ? имам още колкото да една 120-ка... яко гърми лек