- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.59
Нямам намерение да се напия и да се излагам,а и мразя мъже,който пият много гади ми се от тях![]()
Трудно се напивам и не повръщам,а точно такива са алкохолиците ;d
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
аз съм повръщал два пати един път у нас ама на терасата на навеса на съседа под нас и един път в дакслао отидох налят заради едно момиче и викаха линейка оповръщах кенефа (rock)
ама аз като драйфам никой не ме гледа...нали брат мн е яко, едвам седиш седнал, драйфаш и пак пийш докато не изпаднеш в несвяст и не заспиш... на другия ден си като мумия
![]()
ахахаха то повърнята напрао джибри...аз съм драйфал в леглото докато спа, сутринта стаам цялото легло в джибри, вони на ракия, тряяше събера драйфнята я тура в бидона и да свара ракия от нея :@
добре де ами ако ти се ака докато спиш и сънуваш не може ли на сутринта да се събудиш оакан
едва ли има човек,който сънува такова нещо ...
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Или имаа![]()
ми аз съм гаден така че...![]()
мн ясно... макар че не съм я виждал ;d
ама аз не искам,а и не съм такава за,каквато ме мислиш![]()
Иване от два дни не съм палила цигара ;D
аз ще ставам ... отивам да гледам филма по БТВ ;*
Последно редактирано от bubkaa93 : 04-30-2012 на 22:19
неее друго по-интересно филмче гледах ;dd
Доброо Утро !![]()
добро утро Буболинкеаз пък днеска ще ходя да гледам The Avengers на 3D
![]()
Говорих за друг тип филм ... ем браво на теб ;D
към колко ще ходиш ?
какво правиш сега ?? ;*
прекаленото пиене пречи и то много
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
ми в 5 излизам с едни олигофрени, той почва в 7лафя си със фънаджиите по скайпа
ти искаш ли да те добавя
![]()
мога да ти дам скайпа си,но аз не влизам често,но ако искаш няма проблем ;D
awerw охоо ;d
дай го да те добавя![]()