- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.59
Ееееми какво да се прави. хаха)) Ти как си, какво правиш?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Ми не много добре ама се справям..иначе мързелувам :P Ти..?
Защо, бе, какво ти има? Ами аз съм супер, малко ме боли корема. И мен така ме мързи да ходя на училище, направо...((
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Мии щот ш*бания ми клас (с извинение) гледа как да ме раздели с Иван и ся са му наговорили няк`ви простотии..Била съм се натискала на някъв..Тоя моя колкото е доверчив..Обаче се усети на време,че в деня,който са му казали,цял ден говорихме по скайп..Иначе щях да им скатая фамилията на тея..не че ся няма де..ама по-малко![]()
Нещо не ми харесва как го изпълнява, има още да и се обработва гласа, има какво да се желае. Не мисля, че за момента е готова, да изпълни такава трудна песен.![]()
я си сложи качествени слушалки да чуеш какъв глас вади не се доверявай на ''скарите'' на тв
6б3З10
Аз достатъчно разбирам от такава музика, за да го кажа. Казах, че още не и е обратен хубав гласът, за да изпълнява такава песен.
и кой е твоя фаворит само не казвай оня дето му дават няква тема и прави песен от нея
6б3З10
Мне, не ми е той. Не бих казала, че имам фаворит, а тези, които ми харесваха не ги избраха.Иначе танцьорите от Варна радват и ония рапъри правят шоу. А и ония с бийтбокса и цигуларя, страхотни са.
![]()
и аз се казвам иван подяволите тва име
6б3З10
Дамзз Иван е приятеля ми и да не е никой от тук..Здравей,Ванкаа (hug)
здрастиииииии
.................................................. ........... . . . . . . . . . . . . . .
темата умряяяяяяяяя
... ... .. . . .. . .... ... ... ... .
информатика ли имаш![]()
Да е, информатика лек , ай изкочи на моста следобеда за плаж е ?
на даскало съм тогааа :d