- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.59
Пита й
да чуя кой има рожден ден![]()
батко ти Ванконай-накрая станах на 18 :X
Честито, сега вече може си вземеш и книжка
благодаря вииикнижка... нямам пари за нея. ще си остана със шофирането на село поне в близките 2-3 месеца.
Кво ще черпиш? Не е като, че няма да съм довечера на агне, но все пак...
Охоо ... Честит рожден ден! Забавлявай се докрай и за друго не мисли, не се впрягай на живота, превърни го в игри!![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Мерси Буболинкееетова се мъча да напрая
нали сме българи, ракия и шопска салата ще свърши работа.
всичко обръщаш на ракия ве човек ;D
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Бубче на тоя ден може да се пие колкото си искаме... тва е национален празник !!!!!!!!!!!!!![]()
xaxa дааа ;D
ела да те почерпя![]()
С какво ще ме почерпиш ? ;D
с ракия,да ама аз не обичам .. ;d
с квото кажеш![]()
аххх Иванее ;D
щедър съм Бубииайде аз лягам че утре ме чака алкохолизиран ден
лека и мека
![]()
знам,че си щедър ;D
Лека![]()
Как сте ? ;рр
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...