- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.59
Защо? .. Добре съм
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
аз си знам...![]()
оф тоя форум ... ;xx
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Йо-йо стига си ме дразнила йо-йо стига си се правила..(music)![]()
има трева има хаш има бом бом бом бооооооом![]()
Иванеееееее Иванеееееееееееееееееееее гръцко....![]()
тука четат деца ве мушморок малък![]()
вече не съм--- на 2 ракии съм
вчера бях на вино водка и ром днес съм на вода
6б3З10
давай давай пий днеска е национален празник !!!!
Опа, как стееее![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Божественото изпълнение на Кристина ПРОДЪЛЖАВА В България търси талант НА ФИНАЛ
НЕКА ВИ Е ЯТ
6б3З10
Здравейте!
как сте ?![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
айде Бубиииииииии дай дай![]()
Аз съм супер.Какво правите?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Здравей !
Добре съм![]()
Много съм щастлив много много !!!