- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.59
аз пресушавам кенове с туборг... а брат зимай e34 525i тва е мега стабилния бегач... голям масивен седан ама като вледе в обороти става страшно![]()
Моите настройки
Моят профил
Редактирай профил
Редактирай профилната снимка
Редактирай аватар
Редактиране на подписа .. !!!
Потребителска сигурност
Чак страшно, за мен пак е тромаво, но забравих да спомена, че аз съм по комбитата, хаааа с панорамния шибидах, нека ми е зле. Лиланка (кажи си истинското име ако може де :P) ее готино, че все пак се поддържаш
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
Ехе верно ли бе Теди там ако ми кажеш къде точно
щото в редактиране на профила там има само за аватар и профила там 2 3 реда
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
Е то като направиш двойно повече от по принцип е нормално да имаш мускулна треска още на другата сутрин..![]()
Ехе ама и ти като да не си прекалила![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
ние имаме 525i E34 m50b25 192 коня и да ти кажа с малко повече газ върти гъза яко... все пак съм БМВ фанатик и не признавам нищо друго освен БМВ и омега 2.5tds с двигател от бмв 525tds![]()
само гледай да е м50 не м20 щото м20 е от каменната ера и е 170 коня а м50 е 192
А то тоз тдс да е толкова злеи не съм чак толкова бмв фен аз си обичам не стандартните Опелчета
като Omega 3000 Monza GSE, Kadett GSi 16V и тем подобни
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
Ми то се иска мозък,за да се сетиш,че на другия ден ще си с болки,ама моя някой път не ще да бачка..![]()
![]()
Иначе да знам ги моторите интересувал съм се, но също така си падам по старите мотори те тез новите са някакъв ужас. То не е ли да е с м30б30 с турбо)
Ентусиазиран НЕпукист™
най-добрия е s38b36 от m5 e34. не е лично мнение, а от всички БМВ фенове дето са карали дооооста баварци и М-ки. 3.6 шестак 315 коня държи тунинг до 1422 коня есте със почти всичко сменено
Мии .. май няма да успея да помогна ;д просто видях, че има редактиране на подписа и си помислих, че може да става .. ;д
няма такъв филм...
Да то нищо не остава от онзи мотор, само блока с надписа хахахахто и хе-то става интересни коне като му смениш всичко
А да не говорим за С36GET (Омега лотус)
Ентусиазиран НЕпукист™
Момчета,аз ви оставям за малко,да отида да се изкъпя..Айде до след 15 минутки..![]()
Да ти помогнел лии![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
лотуса е най-бързия опелдига 300km/h
Не е най бързия и вдига повече)
Ентусиазиран НЕпукист™
ако не е той тогава е insignia opc![]()
Амм не то има много модели но става въпрос, че има и по-бързиОоо Инсигниата ми е супер грозна аз си зачитам моделите преди 93-та
Ентусиазиран НЕпукист™
виждал ли си концепта на Opel Enigma :X:X:X