- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.59
а и също ме дразнят грубите им раклами за сметка на БМВ. на една реклама трошаха E28 дето е от 84-та, и някъв стар бенц мисля че беше 124-ка. И накрая дават аудито :X мисля че беше новото A4 ли забравих.
Здравейте, здравейте. Предполагам щом сте двамата да си говорите за коли. Как сте?![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Д 3
Не съм я виждал тая реклама
Кой е тоя нежния на тая снимка?
Добре сме
те ауди вместо да правят хубави и оригинални реклами правят анти реклами на БМВ и мерцедес. Вярно тия 3 марки може би са най-големите конкуренти на света, но все пак не е тва начина.
Ето най-добрата реклама за мен http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c
http://www.youtube.com/watch?v=4GuqB1BQVr4
If I was your boyfriend, never let you go
Keep you on my arm girl, you'd never be alone...
Хахаха пичага. Сладки са ама много натъкмени. Ммм Nakadah ти къде беше?
Ти ще ходиш ли на училище, бе, Иване?![]()
Как къде да съм?
Това със сравняването е начина по който се правят рекламите в северна америка за тея с плоските мозъци. Ако направят нормална реклама никой няма да я разбере...
Добро утро ^^ < Иво може да се засечем някой път , дамм..
Как сте
Екстра, пия си кафенцето и се разсънвам.. ще полежа още малко и ще ставам да се оправам ;д
Не е толкова важно![]()
Кофти.. целия ти ден минава, ееее но може сутринта да ходиш към 9-10 екстра..
Мне, някой са във ваканция... Тая година няма да взимам пролетни класове...
ще хода да :@ амг джъстин бибърглей ко стаа
дървените бентлита пък къде се бутат между шамарите не ми е ясно![]()