- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.59
Само си хабиш парите по този начин
аз за нищо на света няма да си зема дизел, камо ли с такъв гигантски V8. Сигурно гори 70 на 100 дизел
нзн, но пушака е неизгорен дизел
е то тва е ясно. Оня ден видях една черна E60-ка комби дизел. Пича като я настъпа яко, отзад като рама стана - черна мъгла![]()
Средно пръстче показа ли му?
не аз на пичове с БМВ-та аудита и бенцове не показвамСамо на голфъри с външин тунинг за 20 лева
Здравейтеееекак сте, какво правите?
![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
здрасти усмивколафим си за коли
Само преди месец мразеше Audi
Здравей
Здравейте, здравейте. Предполагам щом сте двамата да си говорите за коли. Как сте?![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Д 3
а и също ме дразнят грубите им раклами за сметка на БМВ. на една реклама трошаха E28 дето е от 84-та, и някъв стар бенц мисля че беше 124-ка. И накрая дават аудито :X мисля че беше новото A4 ли забравих.
Не съм я виждал тая реклама
Кой е тоя нежния на тая снимка?
Добре сме
http://www.youtube.com/watch?v=4GuqB1BQVr4
If I was your boyfriend, never let you go
Keep you on my arm girl, you'd never be alone...
Хахаха пичага. Сладки са ама много натъкмени. Ммм Nakadah ти къде беше?
те ауди вместо да правят хубави и оригинални реклами правят анти реклами на БМВ и мерцедес. Вярно тия 3 марки може би са най-големите конкуренти на света, но все пак не е тва начина.
Ето най-добрата реклама за мен http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c
Ти ще ходиш ли на училище, бе, Иване?![]()
Как къде да съм?
Това със сравняването е начина по който се правят рекламите в северна америка за тея с плоските мозъци. Ако направят нормална реклама никой няма да я разбере...
Добро утро ^^ < Иво може да се засечем някой път , дамм..
Как сте