- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.59
в Бургас има един зверски рам, бял ама не е SRT ми обикновен дизел... за да се качиш ти тряя стълбабахти якия дет е :X
Преди ехе колко време като си бях в България съседа ми имаше 1 черен. Първия в България.
ми да аз ти казвам те са супер брутални машиниособено дизеловия SRT със 6.7 V8
:X Cummins-а rlz
![]()
Той го взе за да си кара атв-тата
аз бих го взел за да участвам в такива пулове
http://www.youtube.com/watch?v=XAIHP...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=7sitM...feature=fvwrel
За теглене на ремарке е доста удобно
ми той сигурно е с над 1000 нютонметра въртящ момент :X ако има достатъчно сцепление може да изтегли танк
На тея неща скоростната кутия е много важна също. Дори да има Torque, ако скоростната кутия не е направена за теглене го пиши бегал. + той е тежък и има добри спирачки при което следва, че това което го тегли може и да го спре.
ако тегли нещо много тежко то на половината път ще му свърши нафтата сигурно
3500 дизел с ръчна ако тегли каравана гори 25л/100км
Ф150 бензин автоматик като тегли ремарке + кола харчи 21-22/100
Има ли някооой?))
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Какво правиш, Лил?)
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Ами правя някакви неща на майка ми на лаптопа.) Как си?
Ами супер съм.) Ще имате ли прощална? Вие всъщност вече свършихте даскало или не още?
Мхм, супер.Ти нещо да се похвалиш? Какво правиш в Несебър по принцип?
аве ей траби ти зако не ми са обаждаш е... неска та видях 50 пъти в даскало ":@
айде да ви водя на мол ве бургазлии /записвайте се тук /ще ви запомня
6б3З10
защото е в моя комплекс аз ще бъда вашият пътеводител
6б3З10