- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.59
по-скоро седя на компютъра
в момента!?
Всеки път като влезна трябва да се опиташ да ме разпиташ малко
И 2-те саринче, и 2-те...
Имам някой и друг бизнес...
Да
Пха
.............
добър човек който много обича да се заяжда с мене...
Иначе ти нали си имаше работа![]()
Няма развитие/възможности защото 20 годишните много обичат да дрънкат как тези неща ги нямало в България и как в прекрасната чужбина береш милионите по дърветата когато никой от тях никога не е излизал извън селото си...
в мойто село един мангал кара M5 E60 и има къща на 3 етажа... направи си сметката. Сериозно говоря![]()
Знам, че циганите са малко ВИП, но проблема не се крие там. Проблема се крие, че никой не иска да си дигне пръстчето ида направи нещо. Как ще е в 1 държава зависи напълно от населението й, и когато на населението не му дреме тогава идва проблема...
Не можеш да ми кажеш, че е така заради управляващите, защото управляващите са избрани от обикновенни хора.
И аз имам къща в България която не е на село...
Съжалявам, ма за мене свестен мангал няма. Поради правилата на форума не искам да коментирам с какви виждания съм и какво искам да им се случи...
и аз ги мразя... един път напсувах един мангал и той като ме подгони... добре че спринтирам бързо и му избягах :X на такива мангали с кеф да им пуснеш някой скинар
гледал ли си в фейса стана популярен един клип някви скинари набараха един мангал и го наръгаха целия ;x
Мне...
Аз имам малка идея която на теория е брилянтна, но на практика няма шанс да се усъществи.