- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.59
даа изчистих си гъза
Здравейтее !
как сте ? ;*
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
а, Буболинказдрастиии
![]()
Как си ? какво правиш ?
Явно,че не си чистил днес ;D
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
добре съм, с мускулна треска, назобен яко, чакам да стане 11
аз да чистя ?? ти чисти ли ?
![]()
ем що да не чистиш,бе ;D
не съм чистила .. днес един дъртак,така ме изнерви заради това чистене ;x
щото съм мързеланко
що кво напрай той ?![]()
ее недей така ;d
ем човек сутринта разхождахме кучето,а на мен много ми се спеше и тоя дъртак идваше към мен и изведнъж се наведи в краката ми взе няква пластмасова чаша и ми вика да изчистим България ама го извика ;D и кучето като почна да го лае,а аз се стреснах много ;D и ми се усмихна мазно ама така се изнервих .. не мога да разбера,къде отиват толкова рано тия хора ;x
ми те дъртите излизат само сутрин щото следобяд може да умрат от жегата... и мен мн ме дразнят дърти хора
аре аз отивам да спа, в 11 аут
Глупости ;D
сутрин,обед и вечер абе като се прибирам или излизам те весят по спирките,клюкарят и обсъждат в кой магазин,какво има ;х или какво ядът .. боли ме главата много ;x
ае Иване и аз ще ставам :*
няя да спааааааааа :X
бягам и прая лостове
в даскало...![]()
не... поне в 11 няма
Здравейтеее)) Как сте, какво правите?
) Иване, хубав аватар.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
бях преди половин година с него ;d