- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.59
ти ела пък нека ми е зле![]()
хахахха с мене всичко е хубавооооо
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
ще прая мъртва тяга с теб![]()
аууууууууууу![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
само на никинци ще ми станеш![]()
хахахахахха започвам да се плаша... ;ss :Д
уйй мъничко пухкаво Никинциаре слънчо отивам да спа че утре в 8 съм на зала
аре лека и мека [гушкии]
![]()
Оке, лекинка, Иванеее гушкиииииииии {}
тука обаче има само 4-5 човека , други няма ;д
-- Въх какви гръмотевици в Бургас... и дъжд :х
Здравейте!)) Какво правите, как сте? Вали ли при вас?
в меден рудник валя мн тука не ;d
тц, дроб съм ;d... после ляям да спа !
Аз, за Вторник съм направил даже регистрация за 5 места : ) За Avengers![]()
Добър вечер !
здрастииииииии![]()
Как е настроението ? (sun)
Последно редактирано от Sladichkoto0 : 05-19-2012 на 16:32
леко заспало ;d при теб ?![]()
неска в меден курник видях една изоставена манта... заболя ме сърцето![]()
същатааааааааааа![]()