- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.59
във Варна съм си,но нямах никакво време да седна и сега за малко човек да ви вида,какво правите вие ;* и ще ставам да вечерям ;D
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
аз папах и сега слушкам музичкаати как сиии
![]()
смесени чувства ;D доста съм напрегната в последната седмица ама това си е нормално ;d
хайде аз ще ставам Иване .. едва ли ще седна скоро пак ;*
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
еееайде тогава всичко най-хубаво
![]()
мм имаше хора.. утре пак смятам да отида след като си направя изпита ;д
аз съм алергичен към слънце
ъъъъъъъъ сериозно ли :х аз си направих шезлонг от пясък и са опеках много яко :д
аз съм така устроен че зимата издържам при минус 15 по тениска, а лятото не издържам
утре вечер разбрах към мола ще ходиш, може да се засечем ако искаш, аз съм на кино и към 8 и нещо ще ходя ;п
аз след даскало паля към мола, обаче там няма да стъпя в адидаса ! щи еба и скъпия магазин... до космоса адидаса нещата са 40% по евтини... ;lx
ахаааа е да... бтв там на найк продават ли някаква стока? аз отдавна не съм ходил там ...
в мола ли ? има есте, само че няма отделен магазин на найк
аве лек, кога е по-добре да прая интензивното ми кардио - вечер към 10 или сутрин към 6 ?
http://vbox7.com/play:1f0f2bffc7 .... Добър вечер хора, ма пак спите ей...
Сутрин е по-добре, бягаш 30 минути или там каквото ти е кардиото, после си вземаш душ и ще се чувстваш супер свежо ^^
така ще правя... сега имам зверската болка в кръста и гърба ;d
имааакак си кво прайш
![]()
ееее пий 2 аналгина и ще ти минеаз тряя бягам... айде
![]()
как е муцуни ?!
Който се поддава на агресията , губи достойнството си.
- Самурай Джак
_._._._._._._._._