- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.59
за повечето е грозно знамаре аз тръгвам да се чупя в залата
айде
![]()
хубава тренировка ааааааацитат от единия с който хойх "въй бахти животното"
![]()
Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 05-24-2012 на 09:28
то този снимка е нереална , обаче айде
Тренирай за сила , а не за големи ръце
Ти колко кг беше казал ,че си ? Мислиш ли ,че 55 кг от лег е нормално за човек с маса? Аз с моите кирливи килограми вдигам 65 в серия..
мда Jay Cutler е нереален налиаз от лег не дигам много, днеска напрайх 12 серии гребане с 45 кила, на гладиатора 3 серии зад врат с 40 кила, 4 серии пред глава с 45 кила, рамо с 15 кила дъмбел, 5 серии флайс с по 10 кила в ръка, 8 серии с 15 кила дъмбел за бутилка и 3 серии с 45 кила за трапец
на серия 15 чисти повторения
Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 05-24-2012 на 09:35
аз пък правя 20 силови набирания в серия :P :P![]()
![]()
![]()
що бе , ти както имаш маса може много здрав да станеш само от кофи и набирания както брат ми
На мен ми се налага да нося 20 кг допълнителна тежест за някакъв ефект , иначе само корема тренирам каквито и силови да правя![]()
правя кофи и набиранки но от както почнах много сериозно зала не ходя. Само правя кардио, тоест hiit щото не ми се бяга 2 часа...
е ти може и в залата да ги правиш
знам ама има и по-привлекателни неща тамабе на теб лявата ти ръка по-слаба ли е в сравнение с дясната ? на гребането с дъмбели с дясната правя по 15 със лека умора, с лявата на 15-тото направо с 10000000 зора ? същото и за бъцепс, но за бутилка са равни. Знам че двете еднакво трябва да се тренират, но просто ми е чудно що е толкова слаба. Разлика в мускулатурата на външен вид няма.
ми то темата е за тва![]()
здравейтеееекак сте, какво правите?
))
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
амм нещо ми е застояло
защо бе? не тренираш ли нещо?![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
сутринта се счупих ся няя ко да прая :@
Еее, излез разходка ала бала. Ние ако имахме такъв хубав мост като вашия, пууу, щях вечер преспокойно да си ходя там и да се наслаждавам на гледката. на излез/залез е прекрасно...![]()
като видя моста и се натъжавам знаеш защо... иначе по късно ще отида да напрая едно кросче
романтиците ми ;d
да, разбирам те, но е мноооого красиво.)) ей ловец, рибар, защо нямаш снимка ти, бе? И откъде си, btw? хахах
и ловец съм рибар съм, на скрипеца мамата ибал съм, огромен бицепс и гърдиии....