- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.59
трепери волана на черната кола на 8000 оборота залепва бялата стрелкаа натисни газта, натисни я момче пусни да бягат малко тези конеее
не съм
аз съм луууд аз съм лошо момче искам да го проам това черно БМВ да го настъпя на някой права отсечка а двигателя да ръмжи като бясна мечкаааааааа а сега погледни километража, полудява мога само да ти кажааа
аз ще ходя да гледам траба и малко да го пилотирам, ще кача и снимки
ок аре чакам...![]()
Добро утро !
какво правите ? ;**
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
здрасти Буболинкеееемиии слушаме музика и празнеем
ти как си кво си правиш
![]()
ко стана пилотира ли трабата
да, но за съжеление баща ми като видя как го юрках и каза , че е доста опасен за мен. като взема книжка тогава съм щял да го карам
аз ще взимам астра Ф
Здравейте на всичкиииииКак сте, какво правитеееее?
hug
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Никиииии <333 [hug] {}{}{}{} как мина как сиаз съм добре гледам трабанта на адаша ти
![]()
ооо Иване ;ххх
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
земи му смени спирачките че тия дискове големи колкото едно CD...
не знам или знам
отивам да се къпя {}