- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.59
лоша работа... :X йее вънка гърмиии![]()
да виждам до нас е толкова тъмно :X, ти не трябва ли да си на даскало
бяхчасовете бяха намалени след голямотоооооооооооооооооо оооо
![]()
миналата година по коледа май , бяха намалени с цели 10м ама не и междучасията
да аз така една цигара не мога да изпуша... 5 минути междучасие
добре сме...при теб как е...
като бях 8-9 клас койчев като ме видише да пуша ме караше да прая цял час лицеви
егати времето, пече слънце и вали. миналата година като идвах редовно дружах с пушачите. имаше един ги караше да ядат фасовете
хаха да накара мен да видим няма ли да го накарам да яде плочки
Идеално..няк`во мн весело ми е а не се е случило кой знае к`во..Може би е така,защото вече официално е ваканция..![]()
Здравейте![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Как си, какво правиш?![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Никии пухххх <333 {}{}{}{}
В момента съм слушател на скандал, иначе съм парти тайм. а ти
Ахахах ами аз до сега спах.Иванееее hug {{} Какво правиш, как си?
Лошо, значи. Разбирам, че сме ваканция, ама баш такова отпразнуване.
Аз ако дойда така ще го натупам като не му влиза акъла в главата.Да, строго съм обидена, че не ме покани.
![]()