- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.59
все едно гледам един фра на трабата му напръй е такъв заден камбер и ше пръсне
![]()
пак ли почнахте. ;д
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
нее, сега гледаме кой кой е, и като се подминем в даскало да се напием
adidas responce
че аз само с адидас ходя, имам бмв ама на съставни части
сглоби го...
ако беше е34 щях да свалям чарколята от червената гробница до нас и да ти ги давам... кара я един мангау
ай аз ляям че съм дроб
и аз ставам. лека и от мен.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
отиваме да мъчиме бавара![]()
Добро утро!))
Е, добре, аз няма и да стоя, де.![]()
тукаа... баси до стадиона половин час чакахме за да мине един тъп влак :@
така е , като се минава от там или се чака влака или на пешеходните
покарах си днеска... кеф![]()
какво правите, момчета?))
Никиии <33 нищо, relax с ледена биратии ?
![]()