- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.59
Chakai me na spirkata
Kakaw staj be![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
от даскало ся 11 клас тряя имат 3 дена стаж, задължителен е и ако не го зема ся тряя юли... :@
и аз ходих да покарам гробаря, има нови дискове sachs вентилирани, и най-якото е , че до 27 април ще е готов
брат тъпата check engine лампа свети все по често![]()
хвърлете му един поглед, може да иска да се долее някаква течност
добре сме... днеска караме от Бургас до село, светна по едно време и изгасна, отидохме на село и карах после до циганската махала да пълня вода, на връщане постоянно светеше, казах на баща ми дигна капака погледна вика няма проблем, тръгваме за Бургас и някъде до солниците пак взе да свети :X
не... то за маслото има друга лампа, а странното е че днеска за около минута светна лампата за акумулатора... абе нали върви нищо и няма.
ще се разбере какво и има, като изгасне и неще да запали тогава ще го гледате по общателно
тя нали е бензинка, може някоя свещ да не подава искра или високо волтовия и кабел да е заминал
няма такъв вариант да не запалипопринцип на мен ми светва като съм на полигона на естакадата спрял под наклон, тогава падат оборотите до 500 и почва да се тресе цялата... тогава Check Engine-а свети и като я пусна по инерция изгасва. Заради бензина дето викаш. Ама половин резервоар :X
пълна инжекция
накрая ще излезе , че лампата може да не прави хубаво маса , и затова да присветва![]()
![]()
![]()