- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.59
ние с авера и голфа го начукваме на абсолютно всички шибани педали ебах ва... east sideeee
Хахаха тука не валииии е 17С иначе голф... няма да коментирам
(нищо, че ника ми е такъв)
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
Ето ме![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
тук сме ето така, всички ето така, гамени ето така, във фенки ето така, путки ето така, ни духат ето така, защото курвите си падат по нас точно така, фащам те за гъза, ще те шибам в гъза, после ще ти кажа аз еби се в гъза, Ванката ето така, с Николай ето така, и голфа ето така, движат се изваждат бавно 525-цата просто така... пищи ето така, скимти ето така, джантите на колата от платина ето така...
Ооо ето ти една мацка ама ти отидеш да мърсуваш при съседката, копеле мръсно си тиии![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
Колко да е малка сигурно повече ги знае от теб, мръсник си тии. Ооо Линд(ор) дойде![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
покажи и колите, покажи и парите, покажи и алкохола да си покаже гърдите, покажи и къде са хулиганите гамените от Бургас...