- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.59
по цял ден търкане на М-кови бавари...
е... за мен най яко ще ми е докато си търкат гъза в кура ми, докато съм се облегнал на капака на M5 E34 и пуша
да докато друга реше 3.8 литровия M-ков шестак![]()
и накрая на оная да и се изспермя на очите![]()
накрая да напрая 2 минутен бърнаут, после да удара 2 ракии и да си легна
върху голите мацки. да не се залъгваме,че някога ще се случи :@ :X :@
емм... най мн приятелката ми да ми мие бавареца на село... ама няма да и се изспермвам на учите или да я еба на капака ;(;(;(
аа не чакай ! Anichkaxxwee ми каза че ще го направи всичко това заради мен !
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Анито ще я мие по прашки и накрая ми каза че като вкараме колата в гаража ще и сондирам дупиту !!!!!!!!!!!!!!!!
Знам аз![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
/facepalm
![]()