- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.59
Нищо, смешно ми е![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Аз уча в Меден Рудник, едва ли го знаеш даскалото ;д
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Аа, .. без коментар![]()
Аз си лягам .. Лека : ))))
майкоооо едвам станах... бахти и болките
Добро утро, менструални болки ли, или контракции
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
гърди, трицепс - мармалад
лошо, лошо, как е иначе
Ентусиазиран НЕпукист™
никой ли няма бе, бахти( Вижте ги какви са ми красавциии, много си ги обичам
) http://storage4.album.bg/97d/dscf778...2_29027286.jpg
Ентусиазиран НЕпукист™
колко вата е общо ?иначе имаш като моя рутер
Емм 160 е ресивъра а тонколоните 120, само, че той е от първите 5 канални 93-та година производсво, много кораво куче.
Ентусиазиран НЕпукист™
Това го говорим на 8 ома, иначе на 4 е 240 вата
Ентусиазиран НЕпукист™
Мхмм, не случайно е тази системата, макари имат и доста по-хубави модели нали това все пак е среден клас всичкото. Иначе имам и едно брутално видео на Сони което си взех преди 3 4 месеца.
http://storage4.album.bg/e63/dscf775...5_29022434.jpg
Ааа и търся аудио и видео касетки, ако някой му се намират излишни. Също така и аудио дискове оригинални)
Ентусиазиран НЕпукист™
и аз имам едно видео сони ама нещо главата е изцапана ли кво, вади ужасна картина
имам и едно DVD ама не ги ползвам откакто имам комп
Хахах ем зачисти я, става доста лесноКато цяло ревизията е доста лесна. Иначе и аз имам двд на пайнер естествено
) А то и това най долното което е на системата ми е Лазер Диск плеар (предшественика на двд-то) Все още не съм намерил такива дискове хаха
Ентусиазиран НЕпукист™
Пешо почна пак да пише във форума...
кажи бе момче, какво протестираш![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
Я напиши модела на видеото
Ентусиазиран НЕпукист™