- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.59
мн ясно тя е хитили пък http://www.youtube.com/watch?v=vXWypXt6mfo тая ми е любимата чалга <333
А, да, за нея знам. Аз влизам да се изкъпя.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
приятно чипанииии {}
честито ?![]()
не е точно от това ;D
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
ами от какво еееда не си се била
![]()
как ще съм се била бе, аз съм добричкаа ;D
абе свързано е с това за,което си мислиш ама не е точно тооо ;D
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
аре кажи ми де много съм любопитен![]()
в петък ме стисна малкоо повечеее и ме заболя доста и в събота излязоха синените ;D ама не бях правила нищо до събота на обяд ;D и днес пак ме стисна и в момента цялата ми ръка е синя отгоре от долу ;D
Последно редактирано от bubkaa93 : 04-01-2012 на 19:16
бахти и менгеметосамо аз мога да стискам толкоз
![]()
Аз ще ви оставям, обаче. Лека вечер от мен.))
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
абе той не ме щипал или стискал нарочно ;D амии нали ти казах,че обичам ..... абе някой път ще ти разкажа с подробности ;D
какво стана с твоята комшийка ?
лека Никиии {}{}{} [hug]
неска я гледах през шпионката, после излизам и на връщане ще съм с нея![]()
добрее Иване
ае аз си лягам ;**
айде лека Буболинке {}
Тоя форум няма ли да го оправят ве, бахти ..
жив съм но едвам ходя ;d
Хелоуу ..!
Аз съм усмихната, успешна, удивителна! Ти кой беше?!
тук сме ето така, всички ето така, гамени ето така, във фенки ето така, путки ето така, ми духат ето така, защото курвите си падат по нас точно така, фащам те за гъза, ще те шибам в гъза, после ще ти кажа аз еби се в гъза, ванката ето така, в колата ето така, движи се изважда бавно просто така...![]()
![]()
~~~~~~~~~
ей Мирче.... не ми се смей !
добре ..!!!!!
:* :* :*![]()
![]()