- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.59
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
ми бахти тъпнята оцапах тениска за 50 леа :@
тцтцт, Иване, Иване. С тениска за 50лв. ходи ли се на работа, бе.Е то така, какво друго да се прави, кафета, разходки.
))
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Айде ние ще се пошляеме още малко..Бай от мен..Ще ви пиша от къщи..![]()
аре аз ставам за малко {} Никии [hug]
Ами то и аз ставам. Вечерта като се върна ще драсна. Хубав ден от мен. Иванее hug {}
всички ли заминахте,аз тъкмо дойдох ..
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
зле е настроението ;D
при теб,как е настроението ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Какво ви има ?
АЕ ЛОКОООООООООООООООООООООО О !
http://vbox7.com/play:28e7e3f6fb
аз пък лоча туборзи и ми е кеф![]()
Ясно
радвам се за теб Иванее ;D
Буболинке ко си прайкаш
кво гледаш ???![]()